Sajtos kedvenc recept


30 dkg darált hús
40 dkg trappista sajt
2 tejben áztatott zsemle
só
őrölt bors
1 tojás
A panírhoz:
tojás
liszt
zsemlemorzsa
étolaj a sütéshez
A Sajtos kedvenc elkészítési módja:
A sajtot lereszeljük, a darált húst az 1 tojással, a kinyomkodott tejben áztatott zsemlével, sóval és őrölt borssal jól összedolgozzuk.Lapos fasírtocskákat csinálunk.Lisztben, tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk és közepesen forró olajban halvány rózsaszínre sütjük.
Petrezselymes burgonya, burgonyapüré, sült burgonya,
hercegnő burgonya, rizi-bizi illik hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Márti56, 2008. dec. 20. 16:42
A sajtos kedvenc elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.