Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sajtos-burgonyás lepény recept

Sajtos-burgonyás lepény recept

A Sajtos-burgonyás lepény hozzávalói:
5 nagy burgonya
4 tojas
5 dl tej
2,5 dl liszt
2 dl reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma apróra vágva
2 teáskanál só


A Sajtos-burgonyás lepény elkészítési módja:
: Verjük fel a tojást a tejjel, adjuk hozzá a lisztet, sajtot, fokhagymát és a sót. Majd keverjük bele a hámozott, reszelt burgonyát. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a masszát. 225 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sajtos-burgonyás lepény elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook