Sajnos a feleségem viszolyog az orális szextől. Azt mondja,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ilyen ez. Ha én sem kapnám, a fene sem kényeztetné a másikat!
Nézd, az nem normális, hogy a feleséged ennyire beszabályoz. Tuti a fejéhez csapnám, hogy ha neki nem kellek, akkor majd másnak jó leszek. Nyílt házasság. Miért keserítik meg emberek a másik életét!?
Fél karom oda adtam volna, ha annak idején az első férjem félre járt volna. Nem hogy ellenőrizgessem mit csinál :D
Így váltunk. :D Szerencsére a legjobb dolog volt, amit tehettem.
Nem egyedi eset.
Nem ezzel kapcsolatban. 🤣
Számomra alapnak kell lennie egy kapcsolatban az orális játékoknak! 🤷🏻♀️
Szexualitás terén volt vágya, de erről nem fogok itt beszélni, mert a hoxahiénák felhozzák ellenem, bárhol, bármikor! 🤣
Egyébként ha jó napja van, lehet felhozhatod neki!
Az én gondolkodásom is sokat változott egy két elejtett szótól!
Szerintem a jó Isten napja is eltelhet itt.🙂😂
Ez van,nem feszegetek semmit. De köszönöm az érdeklődést.
Na, ezen a lagzis dolgon jót nevettem. 😂
Nem is tudtam,hogy ott is csinálják. Pedig voltam már elég sokban.
A volt ferjemmel volt lagzis esetunk. Mar jol be voltunk mi is nyomva, mint kb. az egesz sereg, igy sikerult ugy belejonni, hogy leszakadt minden gombja az ingerol, csak atlapolni tudta. Meg szerencse, hogy nem volt passzentos, hanem laza faxon XD
Erdo, topart, molo, sikator, park, auto, szorakozohelyi/pub mosdo, elhagyatott epulet, aktiv epulet teteje, pinceje, meg mar ki tudja mi, sok minden kipipalva. Csak vele. Ha masokat is veszek, meg hosszabb a listam.
De olyanhoz is volt szerencsem, aki bar kenyelmes elhelyezkedest adott a butor, nem akart a kanapen dugni vagy konyhapulton. En meg sem kerdeztem az okat. Zsupsz, be az agyba. Mondjuk nem is akartam volna (ha masert nem,, ezert) veluk lenni tartosan.
Az elozo partnerem nem volt ilyen "allat", mint en, es tok megertem, ha valaki nyilvanos helyen semmit. Mar en sem tennek sok mindent. Ma mar minden fent van azonnal a neten (mikor a nyilvanosakat muveltuk max meglatott valaki, vagy esetleg egy kinyithato telefonnal csinalt egy pixeles kepet).
En szeretem csinalni, ha valaki elvezi. Ebben megertelek..
A viszonzasert kevesbe vagyok oda, de volt ferjem es egy -partnerem ugy csinalta az egesz menetbe epitve, hogy hihetetlen volt.
Talan a grill-csirke effektus miatt, porgettek-forgattak mindenhol, tuzes legyen a pipi.
Lagziba még sosem jártam, de Violettel teljesen egyet értek, bárhol, bármikor...ez nem kérdés egy kapcsolatban.
ne ragadj le egy helyszínnél...
bárhol, bármikor..-))
ez nekem ér egy piros pontot..)
szerintem is alap egy kapcsolatban.
Akkor Te teljesen más egyéniség vagy. Én viszont a nyalással vagyok így,színte mindenhol tudnám Neki csinálni. Tudom furcsa,de nekem hatalmas örömöt,és kielégülést nyújt.
Bár, az igaz,hogy a hálószobánkon kívül még nem volt rá lehetőségem.
Szünetekben én is szoktam hallani szaftos sztorikat a kollégáktól. Sok közöttük a nős férfi, ílletve a legtöbben már családosak.
Volt aki a titkárnőjét vitte ki a mosdóba egy gyors cumira. Addig azt hittem,hogy ilyen csak a filmekben van. 😮
Igen,valahogy így. De ez a 30 perc volt a legtöbb,volt,hogy csak 10.
Szeretem kielégíteni,még ha Ő ezt nem is teszi meg nekem orálisan.
Követelem a kölcsösséget, ha olyan a hangulatom.
Szóval ne akarja, hogy csak nekem legyen jó.
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Hogyan vegyem rá a feleségem szexuális segédeszköz használatára, és hogy kívánja a szexet?
- Sajnos nem lehet barátnőm.A feleségem nem engedi.😂🤣