Saját recept


2 cs Albert keksz ez a neve a keksznek 1 cs csoki puding 1/2 l tej cukor kokuszreszelék
A Saját recept elkészítési módja:
megfőzőm a pudingot kicsit ldesebbre mint szoktuk , majd langyosan de nem hidegen elkezdjük a kekszeket 1 esével megkennimajd egymásra rakni olyan kis torony lessz belöle kb 20 db lehet megkenni egyszerre mert kezd szétcsuszni a puding miatt na ha megvan kenne a kis torony akkor lefektetem 1 tálcára és az oldalait is megkenem pudinggal majd megszorom kokuszreszelékkel be a hütöbe kb 3-4 óra hosszára és kész is 1 szerü és nagyon fini
ha a hütöböl kivettem akkor átlosan kell felvágni ez kötelezö mert akkor lessz olyan zebra csikos nagyon fini és olcsó és .... egyszóval remek:)))))
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: fanny31, 2007. jan. 26. 16:44
A saját recept elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.