Ruhák, cipők, táskák, kiegészítők (beszélgetés)
Te senki nem vagy EKKORA NAGY ARCCAL.
Lehet ezer diplomád - nagyon kevés vagy: mert kicsi vagy.
Felvetetted, de hol tetted?
Külön dicsérettel írtam a divattörténeti szakdolgozatom, és művészettöriből én voltam az egyetlen, aki majdnem mindig ötöst írt középiskolában és utána is. Amúgy meg a suliban a varrást elcseréltem arra, hogy megírtam a dokumentációkat és csak egyszer lett négyes :PPP
Én tudok csevegni a divatról. Te nem azt teszed.
Ha mellélőttem szerinted, akkor Isten áldjon, a bal vállam felett átcsapom a boát, és pár pihe elvesztésével jobbra kimasírozok.
Ez nem az a hely, hogy műbalhézzunk. Igazából meg főleg nem. Rajtam kívül senki nem fog neked visszaírni. Döntsd el, ki vagy!
Mert a ruhaviselésed lefedi a transzvesztitizmus fogalmát.
Ez a téma pedig számomra érdekesebb, mint az, hogy épp hol van leárazás, vagy hogy kinek melyik a kedvenc színe. Nem mellesleg a szimpla divatról csevegés nem is az erősséged, ám ahogy látom, valamit mégis el akarsz mondani.
Ha nincs ellenedre, válhatunk erre a témára?
A feltűnő ékszerezés rám is jellemző :)
Télen a hideg miatt nem aggatok fémeket magamra. Esetleg nyakláncot vagy karkötőt. A legtöbb fülbevalóm hosszú, az meg beakad a kabátba, sálba.
Én alapvetően az elegáns stílus híve vagyok, a tél a kedvenc évszakom, szerintem télen lehet a legcsinosabban öltözködni.
Kabátokból egy hosszú fekete karcsúsított kissé szoknyarészben végződő bokáig érő szövetkabát a kedvencem, de a mintás szövetkabátok is tetszenek ( tyúklábmintás, kockás, halszálkás )
A szőrmebundákat is szeretem, a téli kedvenc cipőm egy térdig érő fekete bőrcsizma kb 3 cm es sarokkal, ha nem kell sokat sétálnom akkor egy térdig érő fekete magassarkú csizmát veszek fel, szoknyával + vastag harisnyával, és egy rövidebb szövetkabáttal.
De szeretem a masnis blúzokat, egyberuhákat, kötött kardigánokat, trapéznadrágokat, csinos blézereket/kosztümöket, meg még sok minden mást.
Én mindig az alkalomhoz illőt veszem fel, ha sportosan kell megjelenni, úgy, ha elegánsan, úgy, nem mindig ugyanabban a stílusban öltözöm.
De a ruháim 90%a egyberuha, a gyorsaság kedvéért, télen is, és az ékszereket úgy szoktam válogatni, hogy egy darab van rajtam, de az legyen feltűnő, nem ragaszkodom hozzá, hogy kezemen, nyakamon, fülemen okvetlenül mindenhol legyen ékszer, hanem vagy az egyik, vagy a másik, pl ha egy feltűnő gyűrűm van, akkor nem biztos, hogy lesz rajtam nyaklánc is meg fülbevaló. De ha gyöngysort hordok, akkor meg a jegygyűrűn kívül más nincs a kezemen, stb.
Ugyanígy, hiába hordok magassarkút szinte mindenhova, egy hegyi piknikhez nyilván bakancs lesz rajtam:)
Kevés ruha párti vagyok, de azok legyenek jók, nem a mennyiség a döntő, hanem a minőség és hogy jól álljon rajtam. Így könnyebb a választás is.
Nálam nagy a szórás. Rengeteg göncöm van. Mostanában a téli qrvás a gyakori rajtam. Mini szoknya vagy ruha, magassarkú csizma. Kabátból szövet vagy sportos, a bundáimhoz idén nem nagyon volt jó idő.
Télen nem nagyon hordok ékszert.
Sok a second hand ruhám, újonnan pár kis üzletben szoktam a városban beszerezni, amúgy C&A, H&M, Bershka kategóriák. Cipőt, csizmát legtöbbet a Deichmannban vettem az utóbbi években.
Te?
További ajánlott fórumok:
- Michael Kors jó minőségűek a cipők és a táskák ?
- Ti is nehezen váltok meg régi ruháktól / cipőktől?
- Budapesten hol van olyan üzlet, ahol Disney mesefigurás gyerekruhák és kiegészítők kaphatók?
- Miskolcon hol található olyan üzlet, ahol olcsó, fiatalos, de szép női ruhák, cipők találhatók?
- Retro ruhák, kiegészítők (60'-as, 70'-es évek). Hol (milyen boltban, esetleg internetes oldalon) találok ilyeneket?
- Az alma alkatú nőknek milyen ruhák állnak jól, illetve kiegészitők?