Ruha fehérítés hypo/hipóval? (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat!:) Azért gondoltam a hipóra, mert drágábbnál drágább fehérítőket használtam/próbáltam ki, áztattam, mosógépbe tettem, mégsem érte el azt a hatást, amit szerettem volna.
Flóraszeptre viszont fehérítőben még nem is gondoltam, azt hiszem az lesz a következő amit kipróbálok!
Akkor ott más a minősége ezek szerint! Ki kell tapasztalni! Próbálkozz addig a fehér zoknikkal, azon jót lehet kísérletezni, mennyi kell belőle!
nah akkor marad foltos a trikom :\
hat otthon 2 flakon hypoba aztattam a farmerom es nem ment szet az anyag csak a sotetkekbol feher lett gondoltam itt mehgprobalom fele fele aranyba ...hat nem jott ossze :S
Tényleg nagyon gyengék a mostani hypók A szavatossága meg 3 hónap,utána tényleg nem fehérít semmit.
Ezzel egyetértek! Kb. 22 évvel ezelőtt még a textil pelenkákat állandóan hypóztam, és kezdetben nagyon jól működött. Majd egyik napról a másikra az ereje teljesen eltűnt, már én is félig öntöttem a vödröt, és nem fehérített a végén rendesen.
Csak tiszta pamutot hipózzatok, a műszálas "'szép" sárga lesz, ki is dobhatod utána.
Azért a fele-fele arány egy kicsit soknak tűnik!
Én néha takarításhoz is, de nagyon jó. Mosásnál hófehér lesz minden. A zuhanyfüggönyömet is azzal mosom és szinte vakít, mindent kiszed belőle, pedig jó vízköves szokott lenni, meg tusfürdős, férjem pancsol nagyokat. :D
ugye? én csak takarításhoz használom, de ott is jó nagyon.
Most én is azt használom, és csodát művel. Kerül vagy 400 forintba, az aztán tényleg baromi drága.....
valami flóraszepthez hasonló kellene, a nővérem azzal fehérít, az ő ruháin látom hogy hatásos.
:) hogy van ereje az biztos!viszont itt meg normalis mososzert nem talalok :S
lehet hogy ott még hipó a hipó? én az utóbbi időben itthon csak valami nem is tudom miféle hipóval találkoztam, ereje semmi. érdekes. mondjuk én nem fehérítésre használtam, csak felmosásra.
lehet azért mert tízszer annyiba kerül és nem tud többet
Miért nem mosod ki fehérítővel?
es ezt muszalas ruhakkal is lehet? mert akkor lehet ki is probalom csak nem esik szet a triko :S
en is probalkoztam nemreg vettem egy feher trikot es a mososzer ami eloot ertetlenul allok megfogta a vilagos ruhakon barna foltok vannak de nagyon csunya lett.Na gondoltam ontok a gepbe egy kis hipot es semmi ugyan olyan foltos maradt a trikom.na meg volt egy sotetkek farmerom otthon hypoztam mar ruhat es nem esett szet tok jol kifakitotta.Most itt vagyok amerikaba vettem egy flakon hypot lavorba felig viz felig hypo bele a gatya es szetmalott a nadrag :S
Használ!De nem műszálas,amit fehéríteni akarsz?
Hideg vízbe öntök érzés szerint(egy löttyintést),aztán bele a ruhát h ellepje.Időnként nézz rá,h hogy áll.Konkrét időt nem tudok mondani,mert függ a ruha(és így a víz)mennyiségétől)és az elszíneződés mértékétől.
Hudeg vízben akár egy éjszaka is állhat.Ha gyorsítani akarom,akkor melegbe teszem.De ha nincs gyakorlatod,akkor inkább ne csináld.
A fehér ruhákat hogyan lehet hipózni? Mennyi időre lehet beáztatni? Használ egyáltalán?
További ajánlott fórumok: