Mosáskor rózsaszín lett a fehér ruha, van valami praktika a fehérítésre? (tudásbázis)
2014. febr. 7. 18:45
Én jó sok Ariel mosóporral szoktam őket kifőzni (lehet mosógépben is, de ha csak egy darab van pl. melegítesz egy nagylébosban vizet, bele a mosópor és a ruha, és keverget egy darabig, főz--nem kel állandóan kevergetni. ) Persz ez magas hőfokon nem mosható ruháknál nem működik. És igen, a műszálas anyagből nem honném, hogy bármilyen praktikával ki lehetne szedni az elszíneződést. . Nekem a hypo sosem jött be , inkább csak totál elsárgította méga cuccot.
8. Ramcsika
2014. febr. 7. 18:30
Szódabikarbónával áztatással, és Ariel folyékony folttisztító mosószerrel. Jól bedörzsölni vele és hagyni állni egy éjszakát. Aztán kimosva valamilyen fehér ruhához való mosószerrel.
7. anya4005
2014. febr. 5. 23:56
Nekem világoskék bodykat sikerűlt gyártanom. Meg is száradt kéken,újra hordták is a fiúk,majd a következő mosásnál jó adag mosószódát és domestost raktam a gépbe,és főzőre raktam. Újra fehérek a bodyk:-)!
6. 408020f45e
2014. febr. 5. 14:21
Nekem ami rózsaszínű lett eddig, az is maradt!:(
De "venissel"próbálkozhatsz, vagy esetleg erős hipóval, de az tényleg drasztikus és tarka is maradhat utána, úgy hogy nem ajánlom.
5. Zsú1965 (válaszként erre: 3. - Tótágas)
2014. febr. 5. 14:04
Én színfogóval újra mostam még száradás előtt, és kiszedte. Fehérítőt nem tettem hozzá.
4. mafalda
2014. febr. 5. 13:58
Jártam így már halványsárgával(nagyon szép lett:)) és rózsaszínnel is.Ha műszálas akkor biztosan úgy marad.A hypózhatót meg lehet próbálni fehéríteni.Nekem nem használt.
3. Tótágas
2014. febr. 5. 13:53
Probáld meg elkülönítve színfogó papírral és egy kis fehérítővel újra kimosni.
2. 3d787b167a
2014. febr. 5. 13:45
Fogadd el őket rózsaszínnek!
1. Noorah
2014. febr. 5. 13:40
Feherbol rozsaszinne valt ruhak visszaszinezesere mik az eselyek es praktikak?
További ajánlott fórumok:
- Ecet a mosógépbe a ruhák fehérítéséért, ki mit gondol róla?
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Házi praktikák függöny fehérítésre!