Milyen fehérítési módszerek vannak, amikkel tényleg fehéren tartható 1-1 ruhadarab? (tudásbázis)
Szódabikarbóna, oxigénes fehérítő só, sütőpor a mosópor mellé, vagy a mosógép dobba a ruhákra.
Ha már beszűrkült, érdemes beáztatni egy napra, vagy éjszakára.
Mosószappan reszelék + mosószóda + a fentiekből valamelyik, ha ezekkel mosod a fehér ruhát, nem szűrkül be. Illóolajjal lehet illatosítani.
nem áztatom, simán beteszem a többi ruha mellé, a szivacsost is.
Évek óta semmi bajuk. Hófehérek.
40 fokon a többi fehérrel
Tix Tide Alpine Fresh mosóporral.
Sosem használtam még semmilyen fehérítőt, a régi fehér ruhák is makulátlanok.
Ugy látom elég ritka az érdeklődés a fehérítés után,de nekem van egy tuti bevált javaslatom,igaz nem én találtam ki,de ez biztosan fehérít:)
Majd legközelebb elárulom a titkot!
Mosószódával csak az áztatásos történet megy, nem?
Ma láttam a Müllerben (250 Ft), és ezt írta...
Engem olyan érdekelne, ami folyékony mosószerhez alkalmazható és nem kell előmosás...még van Vanish White-om, nem használtam rendszeresen, gondoltam normál mosószerhez nem kell, ami nem "color", de úgy néz ki mégis.
Szia!
Sikerült azóta kiderítened?
Én természetesen külön mosom a fehéreket és a színeseket. A fehérekhez normál mosószert a színesekhez "color" mosószert használok, de mégis beszürkülnek....szódabikarbónát és egyéb házi szereket hogy használjátok?
Piszkos fehéret csak fehérrel 60 fokon Ariellel.
A foltot előtte bedörzsölöm Vanish Dual Powerrel.
SA8 Solutions
Fehérítő és tisztítószer rendkívül jól alkalmazható napjaink mosható, színtartó textíliáihoz, továbbá a fehér ruhaneműkhöz is. Különleges összetétele aktív oxigénalapú fehérítőt tartalmaz, amely hatékonyan kiveszi a legtöbb foltot bármely vízhőmérsékleten: a színek élénkségét megőrizve és a fehér ruhaneműk fehérségét megtartva. Olyan sokoldalú szer, hogy kézi és gépi mosáshoz, valamint a tea- és kávéfoltok teáskannából és csészékből való kiáztatásához egyaránt használható.
Nekem nagyon bejött:o)
Ha fehéret mosok, akkor abban csak fehér van!
Szinte mindegy, milyen mosószerrel, de így a fehér fehér marad.
A világos tarkát külön adagban mosom.
További ajánlott fórumok:
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Ecet a mosógépbe a ruhák fehérítéséért, ki mit gondol róla?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Pedagógiai módszerek manapság