Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni? (tudásbázis)
Végigolvastam ezt a remek csörtét.Komolyan mondom üdítő volt!
Én speciel nem vágyom semmi extra ruhadarabra.Egy -két farmerra szokás szerint.:DDD
Most mondd meg! :-)
Menthetetlen sznobok, akik elfelejtik, hogy honnan jöttek :-D
:-D
Ne akarj, mert akkor sznob leszel Te is! És ha sznob leszel, Bernice téged is csúnyán le fog oltani.
Ezt akarod?? :-D
Na, megnyugodtam :DDDD
Olyan stílustalan lenne,ha Chappit kapna :)))
Mit gondolsz, mivel mással... Ne viccelj, nem gondolhatod, hogy mást adok neki. Csak olyat, ami min. 10rongyba kerül, mert az tesz boldoggá, nem igaz nem vetted észre a hozzászólásaimból ?? :-D
:-D :-D :-D :-D :-D
Egy kutyára bízod a gyereked?? Ejj nem csak sznob vagy, de felelőtlen is XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Libamájjal eteted? :DD
Itt nem kapsz, még ha nincs egy rongy rajtad, akkor sem :))
Legjobb a bőrruha!
Nem, nem kap pénzt. Ételért dolgoztatom :-D Meg némi játékért, vadászatért :-D
A bébiszitterem egy kutya :-D és többre tartom sok embernél. Tudod, ő is olyan kis sznob lett már mellettünk :-)
Ezt megint nem értem :-D
Remélem a lehető legkevesebb pénzért dolgoztatod és kihajtod a belét is XDXD
Lássa, hogy ki az úr a háznál :DD
De min? Milyen dolgokon ?
Ez megint olyan semmimondó szöveg, mint pár kommenttel ezelöttm, hogy " majd késöbb rájössz, észreveszed ".
Hogy honnan jöttél? mélyről.
Csak mig te megtagadod-ém soha.
Köszönöm a tanácsot. Ezt is meg fogom szívlelni. Tudod, olyan sok az uncsi órám, bébiszittyó van a gyerekkel, ilyenkor meg azon törpölök, hogy szórjam a pénzt, de holnaptól más lesz!
Átveszem a gondolatvilágodat, megkeseredett irigy ember leszek én is! :-)
Ja, és nem szoktam puffogni :-)
Ne haragudj, de szerintem te is elgondolkodhatnál néhány itt felvetült dolgon.
Elég sok kérdésre nem is válaszoltál, és meg sem hallod a másikat, csak mondod a magadét.
Ha annyira empatikus lennél, mint amennyire beállítod magad, akkor nem így reagálnál szerintem..
További ajánlott fórumok:
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Hol lehet beszerezni az Ablak - Zsiráf 39. kiadását? (2014-es kiadás)
- Műkorcsolyát fogok tanulni, milyen korit érdemes beszerezni hozzá?
- Milyen üzletben lehet gyöngyöt beszerezni?
- Olcsó könyveket hol lehet beszerezni?