Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Római tokány recept

Római tokány recept

A Római tokány hozzávalói:
1 kg burgonya
2 dl joghurt
60 dkg sertéscomb
5 dkg vaj
15 dkg gomba
5 dkg reszelt sajt
2 fej vöröshagyma

bors
mustár


A Római tokány elkészítési módja:
A megtisztított és hasábokra vágott burgonyát az előzőleg már beáztatott római tál aljára tesszük.A seréscombot vékony csíkokra a gombát vékony szeletekre vágjuk,a hagymát fölkarikázzuk.Az egészet összekeverjük a joghurttal.Sózzuk,borsozzuk,mustárral ízesítjük,és a burgonyára halmozzuk.A tetejére morzsoljuk a vajat,és megszórjuk a reszelt sajttal. A lefedett tálatt hideg sütőbe tesszük.Először kis lángon.majd közepes lángon sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A római tokány elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook