Rizschips recept


15 dkg barna rizsliszt,
15 dkg víz,
1 ek. olívaolaj,
1 csipet patikasó,
1 csipet őrölt bors
A Rizschips elkészítési módja:
Egy keverőtálba kimértem a hozzávalókat, majd simára kevertem. Egy sütőlemezt vékonyan kikentem olívaolajjal, majd egy evőkanál segítségével kisebb korongokat adagoltam ki a masszából. Fontos, hogy a masszát folyamatosan keverjük fel, hiszen a lisztes rész egy idő után leülepedik és elválik a víztől. A sütőt 200 C fokra melegítettem elő és a chipsek mindkét oldalát aranybarnára sütöttem. kb. 10 perc alatt, a félidőnél átfordítva a korongokat. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. ápr. 15. 19:12
A rizschips elkészítési módja és hozzávalói.