Csirkemell tejszínes gombamártással recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Csirkemell tejszínes gombamártással hozzávalói:
4 db csirkemellfilé,
50 dkg gomba,
2 dl tejszín,
3 tk. liszt,
4 ek. étolaj,
2 gerezd fokhagyma,
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, morzsolt majoránna
A Csirkemell tejszínes gombamártással elkészítési módja:
A csirkemellfiléket 2 szeletre vágtam. Fűszereztem és kevés olajon mindkét felüket megsütöttem. A szeletekre vágott megtisztított gombát olajon megfuttattam, hozzáadtam felszeletelt fokhagymát és megszórtam liszttel. Kevés vízzel felengedtem, ízesítettem és tejszínnel dúsítottam. Az elkészült mártásba a húsokat is beleforgattam. Köretnek rizs vagy kifőtt durumtészta illik mellé. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. ápr. 12. 21:20
A csirkemell tejszínes gombamártással elkészítési módja és hozzávalói.