Májas cicege recept
40 perc
A Májas cicege hozzávalói:
25 dkg csirkemáj,
40 dkg burgonya,
2 db tojás,
4 ek. liszt,
étolaj a kisütéshez
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, morzsolt majoránna, fűszerpaprika
A Májas cicege elkészítési módja:
A csirkemájakat megtisztítottam és ledaráltam, hozzáreszeltem a meghámozott nyers burgonyát. Összedolgoztam a liszttel, a tojásokkal és a fűszerekkel. Evőkanállal forró olajba szaggattam a szokott módon a masszát és magas hőfokon mindkét oldalát szép aranybarnára sütöttem. Önmagában egy kis tejföllel megkenve vagy bármilyen körettel azonnal fogyasztható. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. ápr. 9. 23:06
A májas cicege elkészítési módja és hozzávalói.