Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Megjöttem a Balcsiról :) sajnos az idő nem volt jó, de a hangulat annál jobb :) nálatok minden oké?
Nekem is holnap indul :D :D :D újra :D
Akkor ketten vagyunk :D
holnap indul a 90 napos!! :)
igen jó volt, pihentem, főztem, kiolvastam a könyvemet :) elvoltam a tesóimmal :)
Szia :)
Igen nagyon rossz az idő itt is, majdnem ősz van :(
Remélem azért jól érezted magad...
sziasztok lányok! újra megérkeztem :) Tiszaalpáron voltam lent 1 pár napig, elég rossz idő volt, de ma reggel tudtam 1 kicsit napozni, nálatok hogy telt a hét? odaát is esett? :)
Sziasztok :)
Hogy vagytok? Mindenkivel minden rendben?
egyébként ha ketté szednénk a menüt akkor jó lenne, egyik nap a bazsalikomos borsókrémleves
másikon meg az a fokhagymás valamilyen öntetes csirke jó:)
Sziasztok Lányok!
No Dorkinc,ma kedd és mégse fogsz neki?Főzzön a párod 90 naposba beleférhetőt! :-)
Úgy volt h ma a párommal főzünk finomat, ő találta ki a menüsort és akkor elkezdem de végül nem főztünk. Remélem a héten meg lesz és nekiállok :)
Nálatok hogy telik a nyár? Kedden kezdem a 90 napost :)
Hello Lányok! Megjöttem Hegyaljárl, jó kis buli volt,elég fáradt vagyok :) ittunk sok finom bort, koncerteztünk, fürödtünk a Tiszában, bejártuk Tokajt. Nagyon jó hét volt :)
Szia :) Milyen volt? Jó hogy itt vagy újra :)
Takarítás megvolt, egészen jól tartja magát a lakás azóta is :)
1ik barátom Pécsett lakik és csak lementem hozzá, a szerveznivalót ős szervezte :)
sziasztok! Megjöttem Velencéről :)
Dorkincunkat elnyelte a Föld...
Sziasztok!
Dorkinc,befizettetek valahol vagy egyénileg szerveztétek meg ezt a jó kiruccanást?
Sikerült kitakarítani? Ha végeztél jöhetsz hozzám is?
nagyon tuti volt villány meg pécs is, voltunk fent a kis meg a nagy-tubesen, a tv toronynál kirándultunk 1et, bejártuk a várost, jól sikerült a kiruccanás :) majd még felteszek 1 pár képet :)
ma nagytakarítás van.
Szia :)
Nincs nagyon időm itt lenni, vezetek, meg dolgozok, hétvégén ünnepeltünk...úgyhogy eltelt a hétvége...
Inkább TE mesélj,hogy milyen volt???
Na lányok mi van itt? mindenki alszik? :) hogy telt a 7vége? már itthon vagyok! :)
Dorkinc :)
Nagyon csini vagy a képeken :D
Szinte gyüminapot tartsak,de ettem 4 kis kocka tejfölös keksz csodát.Igaz ezen kívűl eddig csak gyümit ettem.
Dorkinc jó szórakozást :)
Olgim mi újság?
Jaj de jó!!!
Lássál sok szépet,egyél finomakat,készítesél nekünk sok fotót és legyen nagyon nagyon szép napod!
További ajánlott fórumok: