Fiatalok fogyija (beszélgetés)
Sziasztok. Szia bóbita! :)
Én tegnap elkezdtem a Neera léböjtkúrát. Jó kis méregtelenítőkúra, persze fogyni szeretnék az is fontos. De már egy ideje terveztem, hogy megcsinálok egyet. Hat vagy hét napig akarom csinálni. Kíváncsi leszek a hatására és az eredményre. Ti csináltatok már ilyet?
Elkezdtem már kb. május végén, azóta fogytam 3 kg-ot de elég lassan haladok. Végülis majdnem mindent eszek, csak édességet nem igazán. Este 6-7 után már nem eszek. Nem tudok enni egy nap 5x mert általában sokáig alszok, meg nem is éhezek meg ennyiszer. Figyelek az adagokra, nagyon szeretem a salátákat.
Sportolni szoktál/szoktatok?
Persze, nyilván, csak viccesen hangzott:DD
Hát, igen a nyaralás..mi még most megyünk majd, de előre félek tőle..nem vihetem a kis kétszersültemet, meg fogyi teámat:D
Én január közepén kezdtem:)
Örülök hogy itt vagytok ilyen gyorsan:D Nem azért írtam kritériumokat mert más nem jöhet:) Én most 68-69 kg között vagyok és a 60-at de legalábbis a 62-t szeretném elérni. 2 hete még 65 kg voltam de a nyaralások betettek..:D Ma elvileg már kemény napot tartottam de nem sikerült:D Holnaptól kőkeményen!! Azért is nyitottam mert engem ez lelkesít:)
Gumicsirke mennyi idő alatt fogytál ennyit?:)
Jaaa, igen, én 160 vagyok:)
milyen módszerrel szeretnétek fogyni?
Szia:) én 21 vagyok, tanulok, nincs saját háztartásom, nem szültem, és fogyózok:) Remélem megfelelek a kritériumoknak:DDD
68-69 kg-ről indultam, most vagyok 52, és még 4-5-öt szeretnék leadni:)
Sziasztok!
Olyanokkal szeretnék itt beszélgetni akik még tanulnak, még nincs saját háztartásuk, még nem szültek és fogyóznak:) Én 17 éves vagyok és 10 kilót szeretnék fogyni. Írjatok, együtt könnyebb.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Tucc-tucc - ez kell a mai fiataloknak?
- Nálatok az idősek és a fiatalok, hogy viselik a vírusos helyzetet?
- A fiatalok miért nem szeretnek színházba járni?