2012.12.21.-től változzunk együtt! :) (beszélgetés)
igen...én sajnos hízni szoktam, mert olyankor az étel egy enyhítő dolog...sajnos...bárcsak ne lenne.
:(
szerelmi bánat??? :D
engem a bánat hízlal :D :D
Egy kis szerelmi bánat csodákra képes állítólag, olyankor fogy az ember.
Na majd jan. 1. után! ;-)
minden vágyam, hogy szeressem magam, mert csak úgy tudok elfogadni bármi mást az életemben!
talán ez az újévi fogadalmam :)
nem nagyon hoznak lázba :D
nem kell nekem ahhoz karácsony, hogy a depresszió miatt telezabáljam magam csokival és sütikkel :D
sokan mondják, hogy a hozzáállás és gondolatok határozzák meg az embert...
mindig azt tanácsolják, hogy először is fogadjam el magam és próbáljak másképp gondolkodni...
de...annyira nagy a fejemben a katyvasz, hogy azt se tudom hogy kezdjem el.
minden reggel várom a csodát, hogy hátha belémvillan végre valami szikra, vagy magam sem tudom mi, ami mindent megváltoztat és egyszercsak kezdem szebbnek látni magam és a körülöttem lévő világot.
mostnában kezdtem olvasni pszichológiai könyveket de mégsem tudom okosan alkalmazni őket...
úgy érzem buta vagyok, mert nem tudom irányítani az életem
juj csak a helyzet az, hogy január elején mindenképp randim lesz :)
és két hét alatt valahogyan jobb formában kéne lennem :D
de mindent a depresszió hoz ki sajnos...
azzal kéne valamit kezdenem, kórházban is voltam vele, de nem vették túl komolyan a problémámat és ahogy kijöttem egyből visszaestem...így most érzem erősen azt, hogy teljes mértékben a magam ura kell legyek...
csak azt se tudom hol kezdjem, mi legyen a kapaszkódom és igazából halálosan kétségbe vagyok esve, mert nem tudok így tovább élni.