Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elhunyt Hadas Kriszta! fórum

Elhunyt Hadas Kriszta! (beszélgetés)

nov. 1. 14:40
💔 🌼
26. andilaci (válaszként erre: 25. - Pipi57)
nov. 1. 13:45
Méltó megemlékezés!🙏🏻
25. Pipi57
nov. 1. 12:38

Nyugodj békében Hadas Kriszta!

A barátnőd nekrológjával emlékezünk Rád:(((

Rácz Zsuzsa

A Hadas.

Neve fogalom.

Hadas Kriszta kollégám, barátom ma meghalt.

Vele együtt egy műfaj halt ma meg.

Több mint 30 éve együtt kezdtük pályánkat a Magyar Rádióban. Alig voltunk húsz évesek.

Hazánk utolsó, igazi riportere Hadas Kriszta. Már rég kihalt a közszolgálatiság, de ő nem adta fel: azokért dolgozott, akik kiszolgáltatottak, akikről már nem szólnak a hírek.

Kevesen tudják, ő maga hogyan küzdött. Mert arról, aki benne van a tévében, mindenki ezt gondolja: ő egy sztár, és tejben- vajban fürdik.

Nem. Régimódi, a szakmaiságból soha nem engedő riporter volt, aki csak egyet akart: forgatni, riportokat készíteni.

Nem hagyta magára az alanyait, éveken át kísérte figyelemmel egy- egy riportalanya sorsát, segítette. Miközben ő magára maradva küzdött, egy olyan terepen, ahol rég nem számít a szakmaiság, a humánum.

Legutoljára, amikor felhívott, segítséget kért: hogyan szerezzen szponzort a riportjaihoz.

Kilátástalan. Ezt mondtam.

Legutóbb egy portálnak forgatott riportokat. Annyi pénzért, amennyi egy nagyobb cégnél egy vezető havi taxiszámlájára sem lenne elég. De ő akkor is csinálta. Zuhogott az eső, amikor hívott. Pár perc alatt szabadultak meg tőlem, mondta. Miután kacifántos szavakkal méltatták, mennyire nagyszerű, amit képviselek.

Mintha a nekrológomat szavalták volna - mondta. De mi még élünk! Pár hete ezen nevettünk. Kínunkban. De nevettünk.

És élt.

Kriszta egész életművével az emberséget képviselte. Erején felül, mindig.

Egy kihalt műfaj képviselői vagyunk, mondta. Be kell látnunk, hogy nincs ránk szükség.

Most majd magamra koncentrálok, mert ennek így rossz vége lesz.

Ezt pár napja írta nekem.

De A Hadasnak az élete volt a munka.

Magyarország legnagyobb riportere 53 éves volt.

Ötvenhárom.

A fia kiskamasz.

A lánya fiatal anya.

Kriszta, semmi értelme.

Nincs annak, hogy akadozva, dermedten én, a kortársad, a nekrológodat írom.

Olyan fantasztikus a humorod. Olyan okos, olyan jó ember.

Nem bírom leírni, drága Kriszta. Essünk túl rajta, ezt mondanád, tudom. És grimaszolnál hozzá.

Voltál.

Örök példaképünk maradsz. Nekünk, akik dolgozhattunk veled, nekünk, akik átélhettük azt, amit a riportjaiddal, műsoraiddal alkottál. Hogy van értelme.

Embernek lenni.

Ez a Te életműved. Köszönjük.

Pihenj békében.

nov. 1. 09:00
Nagyon sajnálom, nyugodjon békében!
23. Ágio8405 (válaszként erre: 22. - Cilabogyó)
nov. 1. 08:16
😢 és mi volt a halál oka?
nov. 1. 07:58
Alig akartam elhinni tegnap, hogy meghalt. A videóit folyamatosan néztem, ezután is nézni fogom. Nyugodjon békében! Sajnos nem tudjuk mi vár ránk, a rokonságban is történt hasonló eset, meg az ismerőseim körében is. Reggel nem ment be dolgozni az illető, úgy törték rá az ajtót. A legfiatalabb, egy nagyon kedves volt kolléganő, aki az életét mások életének segítésére tette fel, (Gyermekjóléti Szolgálat) a nyáron, 36 évesen halt meg. Nagyon nehéz volt feldolgozni. Semmi baja nem volt.
21. xochipilly (válaszként erre: 19. - BeYOUtiful)
nov. 1. 07:44

Nyugodjon békében, nagyon fiatal volt. Borzalmas lehet most a családjának...

(Lassan már bűncselekménynek számít a túlsúly egyesek szemében; az ilyen "fórumozónak" ajánlom, hogy köpje szemen magát)

nov. 1. 05:09
Részvétem a családnak, sajnálom:(
19. beYOUtiful (válaszként erre: 16. - Egyed Egon)
nov. 1. 02:33
Te ugye azzal a fórumozóval jártál egy iskolába aki szerint a szívinfarktus megelozheto, Hadas pedig valószínu késon fogyott le?
18. loch ness (válaszként erre: 16. - Egyed Egon)
nov. 1. 00:15
A családjából biztosan nem volt elege... A férje, a kisfia, a lánya, az unokája, akiket nagyon szeretett...
17. Channa* (válaszként erre: 16. - Egyed Egon)
okt. 31. 23:36
Neked aztán szuper szemed van, hogy ezt is észre vetted...
okt. 31. 21:42
Évek óta látszott rajta hogy már mindenből IS elege van! 🪦🕯️
okt. 31. 21:05

Azt gondolom, hogy nagyon sokáig fogunk Rá emlékezni.

[link]

Nyugodj békében!

okt. 31. 20:43

Nagyon sajnálom:(

Nyugodjék békében.

okt. 31. 20:32
🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀
12. apeeng
okt. 31. 20:26

Bocsánat az elhunyt szeretteitől...most tudtam meg, hogy mi történt Hadas Krisztával...

nyugodjék békében. Egy tiszteletre méltó ember távozott.

sajnálom, hogy első hallásra kétkedtem...Kriszta nem halhat meg...

11. 55Judit (válaszként erre: 7. - Ágio8405)
okt. 31. 19:56
Ma délután szívrohamot kapott. Döbbenetes! Még rengeteg szép éve lehetett volna.
okt. 31. 19:36
Nagyon sajnálom! Nyugodjon békében!
okt. 31. 19:26
Nyugodjon békében.
okt. 31. 19:19
Nagyon sajnálom 😭 Szerettem a műsorait. Nyugodjon békében!🪽🕊️
okt. 31. 19:15
Mi történt? 😱
okt. 31. 19:13
Döbbenet! 🕯️ Hihetetlen, de sajnos igaz...
okt. 31. 18:49

Ugye ez nem egy rossz poén?...méghogy Hadas meghalt?..-

ááá..kizárt.

4. timycat (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
okt. 31. 18:26
Megdöbbentett. Azt hittem - reméltem - hogy a cikk csak clickbait.
okt. 31. 17:56
:((
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
okt. 31. 17:53
🥀🕯️🥀
okt. 31. 17:31
Nem térek magamhoz, annyira fiatal volt még. Nyugodjon békében, részvétem a családjának, gyermekeinek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook