Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fal vizesedésre megoldás fórum

Fal vizesedésre megoldás (beszélgetés)

6. kisj
okt. 31. 19:54
Falátvágásos szigetelés, minden vizes vakolatot leverni tégláig, majd lélegző vakolatot feltenni
5. Borian (válaszként erre: 4. - Katt2)
okt. 31. 05:38

valóban az a legtutibb, de azt csak teljes felújítás előtt, mert repedhet a fal, törhet ablak...

eggyel kíméletesebb megoldás az injektálás, azt utólag is el lehet végezni, csak kis szépségtapasz kell utána és az is jól működik, ha jól csinálják

okt. 30. 20:30

A legbiztosabb megoldás, ha a falba a lábazatnál acéllemezeket sajtolnak be a téglák közé. Utána persze újra kell vakolni az egész házat, ugyanis, ha itt-ott felszivárog a talajvíz, akkor előbb-utóbb vízben fog állni az egész. Iszonyú drága megoldás.

Ha tényleg csak nagyon kicsi felületen vizesedik a fal, akkor valami szárító vakolatot tesznek fel. Ami víz feljön, az el is párolog. De én ebben sem bíznék...

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Vikyci)
okt. 30. 20:07

Ki ajánlotta?

Találtam egy fórumot a témában. [link]

Csalást emlegetnek sokan.:(

okt. 30. 16:52
Tapasztalatom nincs, de ennél a homeopátia meg a távgyógyítás is hatásosabbnak tűnik.
okt. 30. 15:15

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata Osmo dry rendszerrel? Talajvizet szívnak fel a falak a házban, erre ajánlották ezt a rendszert, de nem sok tapasztalatot találtam róla az interneten.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook