Mi ez az új rendszer, hogy csak meghatározott nap tudok beutalóval időpontot foglalni vizsgálatra? (tudásbázis)
6. Enissa (válaszként erre: 5. - Enissa)
okt. 30. 13:35
Jav.betegnek-betelnek.
Nem néztem a hsz.-eket, így ismételtem meg a már leírtakat.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 13:32
Ez akkor van, amikor az időpontok betegnek, de még nem egyeztettek az alkalmazottak, ki mikor, melyik napon lesz.
Amikor ez eldől,esetedben hétfőn, akkor fogsz kapni időpontot.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Elbb)
okt. 30. 12:47
Köszönöm szépen.
Engem ez meglepett, mert voltam már pár CT-n, nem találkoztam még ilyennel
3. elbb
okt. 30. 12:33
Pontosan, ahogy Joovea írja. Az adott időszakra már nincsenek időpontok, az újakat pedig hétfőn teszik elérhetővé. Ez annak az oka, hogy még képlékeny az orvosok ügyeleti rendje is sokszor, szóval valahol érthető, bár kétségtelenül bosszantó.
2. jooeva
okt. 30. 12:27
Gondolom hónap vége van, szabad időpont nincs, a köv.hónap hétfőn lesz elérhető a rendszerben.
okt. 30. 12:22
CT-re szerettem volna időpontot kérni, mire a kishölgy közölte, hogy csak hétfő reggel nyílik a rendszer, akkor telefonàljak.
Mi ez a marhaság?!
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Magzati kor- A felnőtt élet meghatározója?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Tudja valaki milyen telefonszámon lehet a bp-i MÁV kórház MRI vizsgálatához időpontot kérni?
- Női hormonok vizsgálatához vérvételre kell mennem. Kérnem kell időpontot vagy elég, ha a papírral megjelenek?
- A Bajcsy-Zsilinszky kórházba valóban nem szükséges előzetesen időpontot kérni a genetikai vizsgálatra, mivel érkezési sorrend van?