A Bajcsy-Zsilinszky kórházba valóban nem szükséges előzetesen időpontot kérni a genetikai vizsgálatra, mivel érkezési sorrend van? (tudásbázis)
Tud esetleg valaki friss infót, hogy most hogy van a 12. heti ultrahang és a genetikai tanácsadás a Bajcsyban?
Kell beutaló, időpontkérés? Vagy megoldható úgy is, hogy valaki odamegy és kivárja a sorát?
(Főleg a 12. heti ultrahang érdekelne, mert telefonon elérhetetlenek.)
Köszi szépen.
Ha telefonálok, kapok egy időpontot érkezési sorrendtől függetlenül? Nem teljesen értem...
Valóban érkezési sorrend van (legalábbis tavaly nyáron így volt), de azért érdemes odatelefonálni, hogy melyik nap hány óra körül menjél. Nekem anno mázlim volt, a telefonban megkérdezték hogy mennyi idős terhes vagyok, én hány éves vagyok, miért van szükség a genetikai tanácsadásra. Még aznapra behívtak. Bár felkészítettek rá, hogy "3 napi hidegélelem" legyen nálam, meg olvasni való, illetve férjet, gyereket hagyjak itthon (mindezt a hosszú várakozási idő miatt), ehhez képest mindössze 2 leendő anyuka volt előttem.
Szerintem egy telefont azért érdemes megereszteni feléjük...
További ajánlott fórumok:
- Milyen munkakörhöz szükséges a pszichológiai vizsgálat?
- Sikertelen babaprojekt esetén milyen vizsgálatokra érdemes/szükséges elmenni?
- Meg tudnátok mondani mennyit kell fizetni a jogosítványhoz szükséges alkalmassági vizsgálatért?
- Milyen vizsgálat szükséges a reflux kiderítésére?
- HSG vizsgálat a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban
- 5 éves státuszhoz milyen vizsgálatok szükségesek szemészeten kívül?