Beléptem a Facebookba a laptopon, de csak fehér oldal jelenik meg. Mit tegyek? (tudásbázis)
8. zsoffka002 (válaszként erre: 3. - Zsoffka002)
okt. 31. 09:38
Ma reggelre, amikor bekapcsoltam a laptopot a facebook rendben indult!!! Ezek szerint "szerelés" történt....
7. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 21:11
Nekem rendesen működik a Facebook.
6. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 20:44
Engem ok nélkül kivágott, mint macskát sz.rni. :D Beléptem, de nem értem el a profilomat. Aszongya, töltsek fel egy szelfit. OK. Most a profilom permanently disabled. :D Kíváncsi voltam, mi történik. Több helyen érdeklődtem. Úgy néz ki, hogy halomra tiltják ki a felhasználókat. Megbolondultak...
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 20:13
Ez ugye nem telefonon történt? Milyen böngészőt használsz? Próbáld egy másikon!
4. 80ASIQ
okt. 30. 14:26
"ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED" valami olyasmi, hogy HIBA_ALAGÚT_KAPCSOLAT_SIKERTELEN
Persze ezeket a hibaüzeneteket nem kell mindig úgy elhinni ahogyan le van írva. De attól a hiba még hiba.
Csak úgy a rend kedvéért mondom...
Segíteni nem tudok sajnos.
3. zsoffka002 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 13:28
Pont úgy jártam, de már tegnap este mint a FI!! Ma reggel szintén fehér oldalt találtam, szöveg:" Úgy tűnik, hogy a(z) https//www.facebook.com/ címen található weblap hibás, vagy véglegesen áthelyezték egy új webcímre." Magyar szavakkal van írva, csak én nem tudom értelmezni mi a gond. Lejjeb, halványan ez áll: "ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED" ezt meg pláne nem értem....Megköszönném ha hozzáértő lenne itt, elmondaná mi van?
2. 80ASIQ
okt. 30. 10:36
Egy lapfrissítés nem elég?
okt. 30. 08:58
Beléptem a facebookba, de csak fehér oldal jelenik meg. Mit tegyek? Elfogadja a jelszavamat, de csak fehér oldalt ad be.
A húgom fiókja hibátlanul működik.
További ajánlott fórumok:
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Vettünk webkamerát az otthoni gépre, a laptopon eleve volt, most akkor mindent látni fognak a szüleim, hogy miket nézek meg a laptopon?
- Lenovo laptopon hol lehet a kamera?
- Új Lenovo laptopon nem tudok kettőspontot írni, mi lehet a baj?
- Tegnap még volt internet a laptopomon is meg a rendes gépen is, ma viszont a laptopon egész nap nincs. Miért lehet ez?
- Nem tudok belépni a facebookba, nem fogadja el a jelszavam. Az email fiókom megszűnt, így új jelszót sem tudok kérni.