Revalid sampon (beszélgetés)
sziasztok..
Gyorsan zsírosodik a hajam..
van valaki akinek a revalid sampon használata után csökkent a hajzsírosodás? mik a tapasztalatok?
Nekem a hajhullásomat egy nagyon egyszerű és olcsó kezelés állította meg. Frissen facsart citrom levét vittem fel a fejbőrre vattapamaccsal minden hajmosás után, tehát négynaponta. Egy hónap múlva látványosan javult a dolog, három hónap múlva teljesen leállt, csak a természetes váltás maradt.
Engem fodrász világosított fel, hogy szinte minden sampon összetevője ugyanaz, max. abban változik ami az illatot adja, ezért mindegy, hogy melyiket veszem. Azt viszont a lelkemre kötötte, hogy minden sampont amit használok minimum a kétszeresére hígitsam. Megfogadtam a tanácsot és a citromos kúrát egy évben egyszer megismétlem. Alkalmanként festett, vékonyszálú hajam van.
gen, olvastam hogy a gyakori mosás csak jobban zsirositja a hajat.
Nekem nagyon bevált a Revalid, 250 ml és 2000 ft körül van az ára (nálunk 28-35 lej között változik).
De azóta egy héten csak 1x mosok hajat, és ha zsirosodik, akkor felcsatolom vagy bekötöm.
Hozzászoktatom a hajam az 1x-i mosáshoz.
Valaki rajtam kivül próbálta már?
Szia!
Köszi a hozzászólást és a tanácsot. Ezt a ricinus olajat kérdezném ha használtad már ird meg hogy akkor hogy kell légyszi?
köszi előre is
Üdv Betti
Szia Én használtam akciós volt a kapszulához volt csomagolva ajándékba.
Nem ér semmit,nem állította meg a hullást és annyira gubancolódott tőle a haj,hogy szörnyű.Egyetértek az előttem szolóval,Ricinus olaj a megoldás!!!
Szia!
Én nem venném meg! Elég káros anyagok vannak benne...
Én tavaly használtam, nekem nagyon jót tett, sokkal dúsabb, egészségesebb lett tőle a hajam.
Hajhullás miatt alkalmaztam, 2 dobozzal, de nálam célnak bevált.
sőt, nagyon zsíros típusú a hajam, és azt is jól megtisztította, nem volt az az érzés mint egy átlag sampon után..
akinek szintén zsíros a haja, tudja miről beszélek..
normál sampontól másnap olyan mintha nem is mostad vna ki..
azt hiszem talán a vége is kevésbé tört mint előtte
remélem tudtam segíteni
Szerintem tök mindegy hogy milyen a sampon.
Én már használtam olcsóbbat, drágábbat de nem nagyon vettem, észre különbséget.
Én biztosan nem venném meg jó drágán...
További ajánlott fórumok:
- A Revalid tényleg hízlal? én most szeretném elkezdeni szedni! merjem vagy ne?
- Melyik köröm-haj-bőr regeneráló készítmény a legjobb( calcium-kovaföld kapszula, Revalid stb.)?
- Biovanne szépségvitamin vagy Revalid kapszula, esetleg egyik se?!
- Terhesség alatt szedhető a Revalid kapszula?
- Szedett-e már valaki Revalid tablettát hajhullás ellen? Voltak -e mellékhatásai és más gyógyszerrel együtt is szedhető-e?
- A Revalidtól nem csak a haj nő, hanem a szőr is?