A Revalidtól nem csak a haj nő, hanem a szőr is? (beszélgetés)
Mivel a nők haja általában a hormonoktól hullik,sokszor ezzel párhuzamosan a szőrzet meg ugyanettől erősödik. Egészen pontosan a tesztoszteron melléktermékétől a DHT hormontól.
Mivel ezt nem tudják,ráfogják a hajvédő vitaminokra,hogy ettől erősödik a szőrzet.
Pedig sajnos teljesen kizárt.
A revalid egy nagyon elavult készítmény a 80-as élvekben fejlesztették ki,gyakorlatilag semmit nem ér.
ettől már csak jobbak vannak: Forcapil,Biovanne plusz,Hair Clinic.
Megemeli a savszintet. Vigyázz a gyomrodra, ha belekezdesz. Nekem abba kellett hagynom, úgy fájt a gyomrom.
Amit tudok javasolni, az az emu olajos sampon, és a levendula balzsam.
Az orvosi hátteret is meg kell nézni, lehet-e eü oka. (Vashiány, Vitaminhiány, Bélprobléma-felszívódási zavar, stressz, pajzsmirigy, PCOS, D vitamin hiány, gyógyszerek, pl savlekötő, Laktóz intolerancia)
Sziasztok!
Elkezdeném szedni,és több helyen olvastam,hogy ettől nem csak a haj nő,hanem a szőr is mindenhol...Ez azt jelenti,hogy mondjuk arcon,meg karon meg mindenhol?Ez mennyire vészes?
További ajánlott fórumok:
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- A férjem egy "szőke nő" - avagy a szerelem nem csak vak, hanem süket is?
- Én már nem csak a kánikulát utálom, hanem azokat is, akik...
- Ha úgy "híztam meg" hogy nem hájas vagyok, hanem csak szélesedtem, szóval nagyobb a csípőm, derekam, combom, abból is le lehet adni?
- Horvátországba hova érdemes menni nyaralni, ahol nem csak napozni, hanem nézelődni, kirándulni is érdemes?