Ha úgy "híztam meg" hogy nem hájas vagyok, hanem csak szélesedtem, szóval nagyobb a csípőm, derekam, combom, abból is le lehet adni? (beszélgetés)
hellglory, tudsz a comb,csípő és derekadon "karcsúsítani" szobabicóval vagy rendes bringázással. nagyon sok centitől megszabadulhatsz. én napi 1 órát tekerek szobabicón. van azért amikor kimarad. meg már lassan kint is lehet lenni a szabadban,aztán udvartakarítás, veteményezés,meg lesz a mozgásom. de nekem a 90 napos diéta is bevállt. a képeim magukért beszélnek.
és bárki elérhet ettől még jobb eredményeket is,mint én.
A 2008-as RR Dvd-ben csak a comb-nál kell step pad,én azt egy sámlival helyettesítettem.Mert nem volt pénzem rá.Érdekes egyszer sem estem le róla annyira rutinos voltam a végén.Abban is komoly a a csípő-popsi.
Lábsúlyt nem is használhatsz még ha kezdő vagy,anélkül is barominehéz megcsinálni.Ha belejöttél idővel lehet kapni már 1000 forintért is 1 pár lábsúlyt,ha nem ragazskodsz márkanévhez.
A pilates is nagyon jó,az szálkásít,de Réka jobb csípőre.
Szia,nem reménytelen az ügy.Júliusba centiztem a csípőmet és utána tegnap.Majdnem 7 centi a mínusz,pedig súlyban csak kb 1 kg.
Rubint Réka legújkabb dvd-jén található kemény csípő és posi formáló blokkjának tudom be a változást.Nagyon jó Én 1-1kg-os bokasúlyzókkal csinálom,da anélkül is hatásos.
De szerinted mit jojóztál, ha nem a zsírdepóidat növelted?
Zsír nem csak közvetlenül a bőr alatt található!
Ha a csontod szélesedett, nincs visszaút. Ha meg nem, akkor mégiscsak zsír van rajtad, mert nyilván nem azért keseregsz itt, hogy olyan izmos vagy, hogy az már kellemetlen.:)
Az elöbb tornáztam,csak úgy pattog a rozsda rólam:)
HJiába,elhanyagoltam az utobbi időben,de kezdem szó szerint is"gatyába rázni magam":)
Ja, így megközelítve persze, hogy igazad van! De hány röntgenszeművel találkozom az utcán?! :D
Tudod, vannak olyanok, akire ránézel és meg se fordul a fejedben az alakja alapján, hogy már több gyereket szült. Ilyenekre értettem, hogy kivétel.
Nem lehet, hogy a szemüveget kellene csináltatnod?! :DDD
Ha mindenki azt mondja, hogy jobban nézel ki, akkor hidd már el! :)
csontozatilag nincs kivétel,senkinek sem áll vissza az eredeti állapotra,legfeljebb csak annyira pici az eltérés,hogy szabad szemmel nemlátható,de ha röngen alá fekszel úgy hogy nem mondod meg a dokinak van már gyereked ő megfogja tudni mondani,hogy már szültél.
Ezért van az is, hogy pl találnak egy nőicsontvázat s a medence állapotából meg mondják volt e gyereke vagy sem.
Ne érts férre nem meg cáfolni akarom amit írtál,mert való igaz kinek így kinek úgy változik a teste terhesség szülés után .
Hát ezt tapasztaltam......
De azért "hálás"lehetek a fiacskámnak,mert azt mondják igy jobb alakom van mint szülés elött,de azért én még mindig csak annyit látok az egészből hogy furán áll rajtam az a nadrág ami régen jó volt:)
Kezdem azt hinni velem van baj nem a csipőmmel vagy a nadrágjaimmal:)
köszike
:DDDDDDDDDDDDDD
Csak azt akartam jelezni, hogy a közhiedelemmel ellentétben, nincs olyan, hogy onnan megy le a zsír, ahová gyakorlatokat végzel. Egy adott helyről direkt, csak plasztikai úton lehet zsíreltávolítani, mozgással nem. Ezért van az is, hogy kockás hasat nem lehet sok ezer hasizomerősítő gyakorlattal sem elérni, ahhoz ugyanis nem elég, hogy izmos legyen a has (attól még nem látszik). Ugyanez vonatkozik minden más területre is.
Hasznos, amit csinálsz, egyetértek!
Szia:)
Nekem is az a bajom,hogy nagyon széles lett a csipőm.Én arra gondolok a szülés után lettem ilyen,de lehet amúgy is változott volna a testem,mert azért még sokszor 20 éves kor után is változunk.
Néha zavar,de azért jó is igy mert sokkal nőiesebb alakom van a velem egyidős csajok mellett,és nincs "zsák"alakom.
Most azon dolgozok hogy tornával alakitsam a testem,de a csipőmön nem hiszem hogy sokat fog a torna változtatni.
ja
hát persze
de a súly csökkenésre van a diétám meg a biciklizés
ez szerintem egy összetett dolog
másképp nem nagyon megy
legalább is nálam
diéta, sport és torna
Hiszed te:)
Helyi zsírégetés nem létezik.
De a gyakorlat egyébként jó és csináld! Azért jó, mert az izmaid fejlődnek, amik több energiát égetnek, plusz jobban "összetartanak" és mivel az izom kevesebb helyet foglal el, mint a háj, ezért vékonyabb leszel (még akkor is, ha a súlyod nem, vagy alig megy lefelé).
én úgy csinálom, hogy oldalra fexem és a lábaimat emelgetem
így a csípőről ég az anyag:)
További ajánlott fórumok:
- Egyel nagyobb helyiértékű szám
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Igaz hogy amelyik férfinak nagy az orra annak nagyobb a ...-ja is?
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- Egyszer már volt vesekövem, és most feszítő, nyomó fájdalmat érzek a derekamnál. Lehet, hogy újra kő lesz?