Biovanne szépségvitamin vagy Revalid kapszula, esetleg egyik se?! (beszélgetős fórum)
Revalid nekem nagyon bevált a hajhullás ellen. Naplóm is van róla, mit kínlódtam a hajhullással, fotókkal, pontos adatokkal tarkítva... kipróbáltam mindent szinte, de csak a Revalid használt! Akit érdekel, olvasson bele:
Huuu tényleg...ezt nem is néztem...akkor tényleg nem éri meg a Hair clinic...főleg ha nem is használ...igazából a körmömmel nincs gond,mert műkörmöm van,meg egyébként is erősek a körmeim...:) Valami olyan csodaszer kellene,amitől gyorsabban nő a hajam...:) Lehet,hogy kipróbálom amit ajánlottak,ezt a koffeines sampont...:)
Köszi a segítséget!:)
A Hair clinic tényleg nagyon jó (csak szerintem is drága). Egyébként hajnövesztéshez jó még a panthenol forte sampon is, ami serkenti a hajnövekedést. A Biovanne és a Revalid nekem nem vált be, legalábbis a hajamon nem változott semmi tőlük, annyi volt észrevehető, hogy a körmöm erősebb lett. Viszont szerintem a Hair clinicen kívül még jó a sörélesztő és a kalcium+kovaföld kapszula, amik árban is jóval kevesebbért beszerezhetőek. És nem utolsó sorban ha megnézed, a Hair clinicből 1 doboznyi 15 napi adag, de a sörélesztő, kalcium+kovaföld kapszula, a DM-es hajvitamin stb-ból 1 doboz 1 havi adag. Szóval ezek jobban megérik szerintem.
Remélem tudtam segíteni :)
Szia!
Esetleg üziben le tudnád írni a pontos nevét annak a samponnak?:)))
Én is próbáltam mindegyiket,plusz még a HairClinic kapszulát is, és a Varga hajcseppeket, hónapokig.
Semmi látszat...
A Revalidtól gyomor-és epe panaszaim is lettek.
Viszont sokan dicsérik itt a Hoxán is a ricinusolajat hajnövesztéshez.Talán azt érdemes lenne kipróbálni,pakolás formájában.
Szeretném ha gyorsabban nőne a hajam és arra gondoltam,hogy kipróbálom valamelyik vitamint ezek közül.Viszont beszélnek mind2-ről jót és rosszat is...Esetleg nektek valamelyikről tapasztalatotok van?:)Vagy egyéb hajnövesztési "trükköket" is szívesen fogadok,ha megosztjátok velem ami nektek bevált...:)
Köszönöm előre is a válaszokat!