De örülök,h találtam ilyen fórumot.Én is ezekre voltam kíváncsi,ahogy olvastam segített nektek a hajnövekedésben a Biovanne,ezért nekem is kikell próbálnom,remélem sikeres lesz :)
A hajam nekem is rengeteget nőtt tőle, meg a körmöm is gyorsan nő, így a műköröm is kizárva:) De a bőrömön nem vettem észre hogy használna, bár nem vészes de javulhatna egy kicsit. Viszont én nem vettem észre hogy máshol jobban nőne a szőr tőle, bár most 3hetet kihagytam...:S Nekem elötte a szempillám lett dúsabb, hosszabb...
Hmm ez érdekes mert nem, vagyis lehet kicsit többször ennék, de már a 3. 40darabos dobozt fogyasztom és egy kilót nem híztam tőle, szerencsétlenségemre, mert rámférne...
Valahogy sejtettem, hogy sok hatása nem lehet rá, szedem is, de azért fő az óvatosság, mert elvileg pl a 100as C-vitamin befolyásolja a hatékonyságát...
Köszönöm a segítséget, megnyugodtam hogy nem kell abbahagynom, mert igen szépen nő tőle a hajam, valamint totál nyugodt lettem tőle:)
Én is szedem a hajamra a forcapilt,hasonló mint a Biovanne,vitaminok és ásványi anyagok vannak benne.A bőrgyógyász tanácsára kezdtem szedni,6 hét múlva felírt ugyancsak a hajamra fogamzásgátlót,és Ő mondta,hogy nem zárja ki a kettő egymást,szedjem nyugodtan a forcapilt reggel,este meg a gyogyit.
Nekem bevállt a Biovanne és még 2 hónapig tartana a kúra, de közben elkezdtem a Lindynette 20 fogamzásgátlót szedni. Valaki tudja hogy van e valamilyen hatással a fog.gátlóra?? Előre is köszönöm.