Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban? (beszélgetős fórum)
Nekem remekül beválik, kb. 3. hete szedem a Biovanne Plus-t az előírások szerint. A terv a három hónapos kúra végigvitele. Emelett hetente egyszer egész éjszakás ricinusolajos pakolást használok. Már láthatóan több a hajam, és összefogva is latszanak a kis új babahajak az arcom körül.
Mindenkinek ajánlom, amennyiben valóban vitaminhiány okozhatta a hajhullást, ritkulást.
Fő a kitartás, ennél nem szabad türelmetlennek lenni.
Kellemes hajnövesztést!
Ja, még annyi, hogy a bőröm is szebb, és a körmeim először igazán megnőttek, és erősek (igaz gál lakkot tetteem rá, így lehet, hogy az is rásegít a növekedésre).
nekem inkább a bőröm lett szép tőle, de ebből minimum 3honapot kell szedni hogy hasson OLYAN IGAZÁN JÓL :) ÉN KIBÍRTAM ÉS BEVÁLT, MEGÉRTE ABSZOLUT! jaj...caps off bocsi :P
hajra meg ricinus olaj kell. ez tuti
pont ezért kérdeztem rá mik a tapasztalatok mert lehet csak felvan fújva...
kérdeztem a gyógyszerészt ő csak ezt tudta ajánlani meg a bérestől szintén valami kapszulát...
a Biovanne igazából csak szép dobozba és reklámba csomagolt egyszerű vitamin, jobban jársz, ha megnézed, hogy mire van szükség haj, bőr, vitamin, köröm témában, és szerezd be úgy
így nem kell megfizetned a tv és újság reklámjait
Én 3,5 hónapig szedtem a biovanne plust, vágattam is a hajamból és jótt tett!
Most már csak olyan átlagos mennyiségű hullik.
Szerintem is próbáld ki!
szerintem vitaminhiány,8hónapig szopiztattam a kisfiamat mostanra már igencsak kiürülhetett a szervezetem..
köszi!egy próbát megér bajom nem lesz tőle!?
2 dobozt szedtem be
és a simát vettem
ha vitaminhiány okozza a hsajhullást akkor ez segíteni fog
ha valami más, akkor nem valószínű
simma Biovanne vagy az uj Biovanne plusz?
és mennyi idő után láttad a változást?
Szedd valaki Biovanne kapszulát?Mennyire vált be?
Szülés után elkezdett hullani a hajam,a körmeim is folyton letörnek:(
Bőrgyógyásznál voltál már? Az meg tudja neked mondani,hogy ami kihullik mennyiség,még normális-e...
Sok oka lehet,hormonoktól kezdve a legyengült immunrendszerig a vitaminhiányon át bármi.Nekem mé középiskolás koromban egyszer megfázott a fejbőröm,na akkor aztán hullott nagyon.Bőrgyógyász írt fel rá valami fejre csepegtetős cuccot.Ha nagyin ijesztőnek találod,érdemesebb lenne orvoshoz fordulnod.
Passz:(Mindig is hullott főleg hajmosásnál látszik tele van a lefolyó a hajjal:(((
Voltam kivizsgáláson is sehol semmi:(
Szedtem már a revalidot,hair clinicet de semmi
Azt mondják a napi 100 szál természetes egy kicsit durvának ahngzik
én szedtem kb 5 hónapig (egy kúra belőle 3-6 hónap)
eleinte azt hittem használ, de utána semmi hatást nem éreztem, ugyanúgy hullott a hajam ahogyan most is:S szedtem a simát és a pluszt is, a plusz talán egy kicsivel jobb, de szerintem minimum egy évig kellene szedni egyfolytában, naponta 3 kapszulát h valamit is hasson.
Ú.:-( Akkor nem tudom.
Van valami különösebb oka? Mármint hogy beteg voltál vagy ilyesmi,azért hullik?
Szia!
A Biovanne-t nem tudom!
Én Béres szépségvitamint szedtem, és nagyon hatásos volt!
További ajánlott fórumok:
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Immunrendszer erősítés halolaj kapszulával? Tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?
- Garcilean kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata Qi Ren fogyasztóteával + kapszulával kapcsolatosan? Érdemes megvenni?