Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem semmit nem ért! Étvágyam?
Igen erős továbbra is! :(
Sziasztok.
Az én tapasztalatom: az étvágyamat elveszi, ami jó, hogy este nem vagyok éhes, azóta nem is eszek este csak egy joghurtot. Azt is csak azért, mert lenmaglisztet keverek bele, hogy tudjak "wc-re" menni. Na, azt nem tudok:-( Pedig igyekszem inni is, naponta 2 l általában megvan. Mégis "beszorultam". Na ez nem jó.
turbo s... senki nem probálta?
nevét nem engedi kiirni..
Ma szedem második napja újra. Az étvágyamat elvette, iszonyú szomjas vagyok és engem nem hajt meg.
Most nem érek rá, majd holnap bővebben.
Jó éjt mindenkinek! :))
Engem herba.. meghajt,eszem és go...
4ezer ft 10db..
Sziasztok!
Nem tudom vki szedett-e már közületek reduce weight-et? Attól tényleg nem lehet enni úgy elvette az étvágyam....de most nem lehet kapni...gondoltam ez s herbafast talán hasonló 'tünetekkel" bír.Tapasztalatok?
Szia!
Üdv a táborban! Hétfőn jön meg a csomagom az újból, ekkor kezdem el megint. Ha van türelmed várd meg amíg beszedek egy dobozzal. Én még mindig bízok benne. Nekem sokat segített. Remélem nem csalódok benne.
Sziasztok!
Végig olvastam az egész fórumot!Az elején bizakodtam, de most, hogy az új herbáról azt írjátok nem lehet fogyni kicsit elgondolkodtam, hogy megvegyem-e?Éva azt olvastam, hogy Te a régitől sokat fogytál, elkezdted az új herbát már szedni? Ha igen leírnád a tapasztalataidat? Én 10 kilótól szeretnék megszabadulni,a herbában reménykedtem!
Szép napot nektek!
Szia.
Nem fogytam én sem semmit sajnos.
Most én is pihentetek bár már egy ideje csak 2-3 naponta szedtem egy szemet.
Jó lenne pedig tavaszig egy 5 kilót még leadni. Tudom nem sok de leadni mégis az. Ja vékony nem leszek akkor sem de nekem ugy már okés.
Szia!
Nem szedem. Elfogyott és nem vettem újat. Fogyni nem fogytam azóta, de nem is híztam.
Most egy kicsit pihentetem a fogyót, mert a családom már nem hagy békén.
Majd idővel talán.
Nálad mi újság?
Éva miujság??
Szeded még a herbát??
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Immunrendszer erősítés halolaj kapszulával? Tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?
- Garcilean kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata Qi Ren fogyasztóteával + kapszulával kapcsolatosan? Érdemes megvenni?