Immunrendszer erősítés halolaj kapszulával? Tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban? (tudásbázis)
Ma én is így tettem, ahogyan írtad. beletettem a kapszula tartalmát gyümölcslébe és úgy itta meg a Fiam.
Bevált, remélem így is marad.
Köszi !!!
köszönöm Mindenkinek a hozzászólását??
ma beszereztem a kapszulát, de nem sikerült lenyelnie a Kisfimank ( megértem..) Van erre valakinek valamilyen jó trükkje??? Mármint a beadásra.
Segííííítsetek:-)
Nagymamámnak van tapasztalata :)
Én emellett az echinacheát ajánlom, ez is "csodagyógynövény" :)
De a legvelősebbet, cseppben. Van benne egy kis alkohol, de nagyon kevés, annyira, hogy gyerkőcöknek is lehet adni, legalábbis a mi gyerekorvosunk ezt mondta.
Emellett adhatnál neki fél tabi immuno kidet, és béres cseppet is, hetekig. (Ez utóbbihoz 6 hét kell, hogy védjen.)
Szia szmonika!
Köszönöm a hozzászólásodat, jelenleg éppen ezt szedi a Fiam már második hete.
Aztán jön a váltás vincetoxinra.
Homeopatia echinacea5 gyogyszertarban kaphato,
nekem ez nagyon bevalt ajanlom mindenkinek
vagyis bocsi a tejcukor erzekenyek vegyek figyelembe hogy 0,04 tejcukrot tartalmaz
Sziasztok! Lehet, hogy lerágott csont a téma.....
Bölcsibe jár a Kisfiam ( 2,5 hónapja) elég sokszor beteg azóta.
Azt hallottam egy országos rádió eü. magazinjában, hogy a halolaj kapszula segíti a gyermek immunrendszerét erősíteni.
Ezzel kapcsoaltban van valakinek tapasztalata?
Melyik termékkel??
Köszönettel várom az "okosságokat" :-)
További ajánlott fórumok:
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Garcilean kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata Qi Ren fogyasztóteával + kapszulával kapcsolatosan? Érdemes megvenni?