Reiki és Attunement kezelések (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Valójában csak elvi kérdéseim lennének, illetve valakivel, aki illetékes, megvitatnám a nézőpontomat... :-)
Ha akad itt valaki...
Tradicionális (Usui) Reikire gondolok...
Bár nem tudom, hogy beavatás és beavatás között mi a különbség, mármint a "ceremóniában".
Te tanítasz?
Sziasztok!
Bár a topik, hogy is mondjam... kissé elhanyagolt állapotban van... de lenne egy kérdésem, hátha valaki illetékes "ide téved"!
Van köztetek olyan, akinek van Reiki tanári beavatása?
Nekem van, viszont néhány ellentmondást szeretnék tisztázni magamban, magával a beavatással kapcsolatban.
Azóta találtam, de két egymásnak ellentmondó állítást...
Na, mindegy, ehhez lehet még kicsi vagyok. :-(
Talán később majd erről is több ismeret lesz.
Sziasztok!
Kérdésem lenne!
Olvastam, hogy 2 éve az indigó- és kristálygyerekek mellet leszületnek hozzánk szivárvány gyerekek is!
Hallott már valakli erről valamit?! Engem nagyon érdekelne, de sehol nem találtam erre vonatkozó irodalmat.
Köszi, alma
szia Emmus,
ajánlom figyelmedbe a Magyarországi Reiki Egyesületet. ha priviben megkeresel szívesen megadom a címet. BL
nagyon köszönöm, máris szétnézek az oldalon!
nagyon hiányolok vmi jo kis reiki klubbot, ahová be lehetne kapcsolodni. nem tud valaki ilyesmit?
Ajánlom Tradicionális Reiki témában az alábbi oldalt. Indulóknak főleg nagyon sok hasznos információval szolgál. [link]
Kezelésben is lehet részesülni.
Szia Emmus!
Nekem a közel 10 éves gyógyitásom alatt számtalan sikerélményem volt, ezek közül kettőt emelek ki:
A sógoromnak autóbaleset következtében megsérült a beszédközpontja, egyáltalán nem tudott beszélni, sőt még irni is nagyon nehezen. A kezelés óta folyamatosan beszél, nagy ritkán még keresi a szavakat, de meg is találja!!!
A másik: egy 70 éves ismerősömnek agyvérzés következtében lebénült a bal oldala, bottal is nehezen tudott járni, huzta a lábát, kezének kényszertartása volt. A kezelés óta bot nélkül jár, tökéletesen használja a kezét!
Kivánom, hogy Neked is legyenek ehhez hasonló, nagy horderejü sikereid!
Sziasztok,
előre is köszönöm a segítséget Mindenkitől!!! :o)
Kinek mi volt a legnagyobb sikeres tapasztalata a reikivel?
Szia!
Én szívesen segítenék Neked!
Milyen kérdéseid vannak?
Kb. 6 éve foglalkozom reikivel, tavaly "mester" lettem. Azért írtam idézőjelbe, mert nem szeretem ezt a kifejezést, inkább mondanám, hogy 3-as szint! Rendszeresen gyakorlom is!
sziasztok!
a napokban végeztem el a reiki2-es tanfolyamot és keresek olyan gyakorlott reiki használokat akik több tapasztalattal rendelkeznek és segítenének nekem néhány hasznos tanáccsal.
Ha Te segítenél nekem kérlek írj!
köszönöm előre is! :o)
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogorvosi kezelések ingyenesek, ha a körzetihez megyek?
- Mik a tapasztalatok a gépi fiatalító kezeléseket illetően?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Ha egy kisbabát kezelésekre kell vinni, mert letapadtak az izmai a kezén, van ingyenes kezelés?
- Hatásos kozmetikai kezelések - írj ha találtál ilyet!
- Szerintetek ez igaz?: Az új egészségbizt.rendszerben a biztosító csak orvosi kezeléseket támogat és nem lesz gyed, tgyás?