Reiki? - 10 perc alatt meggyógyított. (beszélgetős fórum)
Hívők és ateisták vitája mire jó? Inkább egy romlott barack.
Ott a forrás is: Lee, MS; MH Pittler, E Ernst (2008). Effects of reiki in clinical practice: a systematic review of randomized clinical trials, in: International Journal of Clinical Practice 62: 947. abstract
Wikipédia-t mint forrás megjelőlni az olyan mintha a szomszéd Józsi bácsit kérdeznéd a quantum fizikáról :D
Én beírtam.
"Klinikai vizsgálatok sem támasztják alá a reiki hatékonyságát vagy felhasználásának javallható voltát egy betegséggel kapcsolatban sem.[4]" Wikipédia
Nem magyarázat kene, inkább tudomanyos bizonyíték.
Egyáltalán nem ugyan az...
mellesleg te honnét tudold mennyire volt rosszul?
Egyébként google a barátod írd be hogy Reiki.
ez kb. olyan lehet, mint a tegnapelotti penzenergia... kuldtek kepernyon keresztul :D
nem lehettel nagyon beteg :)
Nem kell mindenre ő nagysága tudomány által elfogadott magyarázat.
Ha meg nem hiszel benne a te dolgod senki se kötelez rá.,
Miért ne lenne az? Ugyan azt csinálja mintha ott lennél, kicsit komplikáltabb, de barátom pl nálam mint ismerősénél aki nem idegen stb, bevállalja simán, vadidegennek inkább előbb kér 1 talit személyesen.
nekem ezt reikis barátom monta kb szószerint így, nem kell hinni benne, vannak olyan alternatív módok amikor a páciens HITE IS KELL, de barátom monta, reiki az nem az,az mindenképpen hat.
Nekem volt ehhez hasonló régen, nagyon rossz tud lenni. Amit észrevettem, hogy egy túlterhelt stádiumomban voltam, lelki-fizikai értelemben. Amikor az ember egy szituációban nem tud "kitörni" és csak rakódik rá a testi-lelki teher, könnyen "beállhat a dereka". Ilyenkor természetes következmény, hogy az illető elhatárolódik a terhes élethelyzettől. Rá van kényszerülve. Kicsit magára is figyel. Nem engedi hogy szétzúzza az a "valami".
Az orvosokra, gyógyítókra értettem. De amúgy mindenre.
A lumgago rohamszeru fájdalom, jön és elmúlik, mint a legtöbb fájdalom. Ezen kívül a fájdalom érzet úgy általában véve egy elég szubjektív érzés, sok minden befolyásolhatja, pl. A hit és az elvárások is.
A reiki működésére nincs tudományos bizonyíték. Ha igy működne, minden lumbagosnal működne, és ez mar nem lenne titok.
Valószínűbb hogy ez esetben véletlen, és/vagy palackbo volt.
Örülj neki,és gondolkozz el azon,hogy hogyan és miért "csináltad magadnak"a lumbágót,majd változtass!
:D
neked minden reggel van lumbágód? mert ha az múlik el minden reggel 10 perc alatt,akkor te vagy szupermen következő reinkarnációja.
Reggel nekem is faj mindenem. Aztán 10 perc múlva, ahogy elkezdek mozogni elmúlik.
Ezzel én is pont így voltam anno .... aztán megtapasztaltam, és jó ideje alkalmazom is. :o)
jó, oké még azt elhiszem, hogy működik a reiki, de a távgyógyítás? ez már sok az én kis földhöz ragadt lelkemnek :)
"e ha nem hát akkor is működik." Ez igaz :P ;)
Lehet, hogy furán hangzik, de létező, működő dolog.
mármint a reiki az még oké, de a távgyógyítás, na nekem ez nem hihető
Én a dokikban nem igazán hiszek, elég sok mindent cs.sznek el, inkább a holisztikus természet gyógyászat, de ez a reiki nekem elég furán hangzik.
Ez azért volt mert működik :)
Nincs ebben semmi különös,ez egy természetes dolog!
Zolcsika!
A szellemi törvényekben SINCS KIVÉTEL. (Miként a fizikaiakban sincs. /A 220 volt az megráz :))))/
Mindenben tisztelet a kivétel.
Egyébként hangsúlyoznám, hogy a képzett orvosokkal sincs bajom, nekem is reikis ismijeim is elmennek doktorhoz ha éppen kell...
További ajánlott fórumok: