Régi filmek és sorozatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Talán a 80-as években vagy a 90-es évek elején készülhetet a film, amit keresek. Egy roppant nyomasztó thriller vagy krimi volt. Azt hiszem igaz történet alapján készült. A film úgy indul, hogy egy lány barátja megölte a lány anyját (20 percig folytogatta egy párnával), és a rendőrség azt is vizsgálja, hogy mennyi része volt ebben a lánynak. A fiúval is elmeséltetik a történetet meg a lánnyal is. A lány anyja egy igazi idegbeteg nőszemély volt. Amikor kislány volt, az apukájától kapott egy aranyhalat akváriumban, amit az anyuka a ház előtt tört össze, majd azt mondta "látod? fájdalmat okozott neked!" Aztán addig etette a lányával a születésnapi tortát, amíg az nem hányta ki. Amikor felnőtt, arra kényszerítette, hogy lefeküdjön a zongoratanárával a "jövője érdekében". A lány barátját folyton sértegette... stb...
Aki emlékszik rá, kérem ossza meg velem a címet, néhány barátom is kíváncsi lenne erre a beteg filmre.
Sziasztok!
Keresek egy régi amerikai filmet, aminek nem tudom a címét. Azzal kezdődik, hogy egy férfi érkezik egy kisvárosba, ahol éppen temetnek egy asszonyt, akinek maradt egy kislánya. A féri piti csaló, magával viszi a kislányt és apró csalásokból élnek. A férfi bemegy egy boltba, vásárol valamit, 50 dolláros bankjeggyel fizet. Utána bemegy a kislány ő is vásárol valamit apróval fizet, aztán cirkuszt csinál, azt állítja, hogy ötvenessel fizetett, ami felismerhető, mert Emma nénitől kapta, és rá van írva, hogy Emma néni. A rendőrök beviszik őket, a kislány a bizonyítékokat a sapkájában dugja el. Ismeri valaki a címét? Kérem közölje! Köszi.
Sziasztok!
Kedves Kutyaimádólány, Ded és Tücsimücsi!
Nagyon köszönöm a segítségeteket, hálás vagyok, most tisztára feldobtatok, letöltöm, és a hétvégén tutira elkezdem nézni! :)
Puszi Nektek! Szép napot!
Üdv.: Dyanna
Én is tegnap fedeztem fel.
A you tube-ról le lehet tölteni lemezre?
Szia!
Én is sokáig kerestem, szerintem ez lesz az: Örvény.
A Y-on fenn van mind a 6 része, feliratozva.
Szép estét!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Még a 80-as években volt ez a sorozat, de elég halványan emlékszem rá, ezért lehet zavarosan írom majd le miről szólt, remélem valaki megtudja majd mondani mi volt a címe. Szóval: Volt egy elvált házaspár, a nőnek a folyó egyik partján, a férfinek a másik partján volt háza. meghaltak mindketten és az egyik lányuk örökölt meg mindent, aki kicsit sem volt ismerős a környéken. Az egyik ház tele volt babával, és ha jól emlékszem élt ott egy bolond lány, vagy csak a szelleme nem tudom, de nagyon rejtélyes volt az egész. A nő aki meg megörökölt mindent, egy újságíró férfivel kezdte nyomozni, hogy mi folyik ott, a sorozat végére összejöttek, de annyi izgalmon mentek át, hogy majd nem ők is megőrültek.
Úgy kezdődött a film mindig, hogy a babák a vízben feküdtek a tó alján, meg sírtak. Elég zavarosan írtam le, de tényleg remélem akad valaki, akinek ismerős , és még a címét is tudná.
Előre is köszönném.
További szép napot mindenkinek!!!
dyanna
Szia!
Én emlékszem. :)
"A hegy gyomrában" a címe.
Sziasztok!
Nem emlékszik valamelyikőtök egy olyan "ifjúsági" sorozatra, amit a 80-as években vetítettek, egy vöröshajú ikerpár játszott benne, a szomszédjuk pedig néha átváltozott zombivá?
Sziasztok!
Nagyon keresem a Te szent ég című sorozatot. Az M1-en ment valamikor pár éve. DVD-n szeretném, de sehol nem találom, több oldalon is kerestem... Esetleg ha nem is szinkronos, csak feliratos az is jó lenne. Nem tud valaki segíteni?
Az én kedvenceim:
sorozatok:
Szelek szárnyán
Váratlan utazás
Zorro - sorozat (a Walt Disney mesedélutánból)
Házi barkács
Ausztrál expressz
filmek:
Meseautó
Az én lányom nem olyan
Van aki forrón szereti
Mezítláb a parkban
A kaktusz virága
... és még sorolhatnám, de ezek a topposak
Sziasztok!
Mi volt annak a sorozatnak a címe ami kb a 90-es évek második felében ment, és arról szólt h egy nő eltünik, akiről mindenki azt hitte, hogy felfalta egy krokodil és eltünt. Nélküle folytatódott a sorozat majd jó néhány rész múlva visszatért. Segítsetek lécci :)
Sziasztok! Segítsetek, kérlek:
A Tök alsó 2 c. filmben az elején, amikor Rob Schneider az étteremben eszik abból a " különleges" sütiből, majd a falon lévő kép életre kel... szóval az eközben hallható együttes/énekes/dal címét tudja valaki?
Én is imádom ezeket a régi filmeket.
Amit még senki nem említett és nekem nagy kedvencem volt az a Folyók nem állnak meg.
Ki emlékszik a pumuklira?
Én azt ugy szeretném ujra látni:-)
Azon nőttem fel:-)
Hol lehet azt megszerezni?