Babás filmek, filmsorozatok gyűjtőhelye! :-) (beszélgetős fórum)
Újabb filmek:
- Segítség, gyerekeim vannak! (filmsorozat, Viasat3)
- Gyerekek vagy egyebek (francia vígjáték, főszereplő: Sophie Marceau)
Én a Travel&Living csatornán szoktam nézni a John, Kate és 8 gyerek c. sorozatot :)
A dokumentum és a valóság show keveréke, szerintem csúcs :)
Lombikoztak, először két iker kislány született, aztán szerettek volna még egyet, de olyan jól sikerült hogy 6-os ikrek lettek, 3 fiú, 3 lány...
Rákerestem, fantasztikus film lehet! National Geographic film, ha jól láttam...
Nem tudod, hogy hol lehet ezt megvásárolni, vagy esetleg letölteni?
Egészen véletlenül még hajnalban pont ebben a témában indítottam egy naplót, amiben leírogatom az ilyen jellegű filmeket.
Élet az anyaméhben, egy nagyon szép dokumentumfilm.
A fogantatástól, a születésig lévő 9 hónapot mutatja be. Érdemes megnézni.
Cím: Nicsak ki beszél trilógia
Lelőhely: interneten találtam csak...
Ára: 10,631 Ft a díszdobozos kiadás
Link: [link]
Vélemény: Örök kedvenc. :-)
A port.hu szerint 56 évadja van: [link]
Nem lenne egy olcsó mulatság. :-)
Kezdem a sort egy olyan filmmel, melyet már meg is vásároltam:
Cím: Az embergyerek / Baby Human 1-2-3.
Lelőhely: Tesco Hipermarket
Ára: 990 Ft / db
Link: [link]
Vélemény: Csak ajánlani tudom! Nagyon érdekes! :-)
Biztosan sok kismama vagy leendő kismama gyűjti az információkat életük legnagyobb feladatával, a gyermekvállalással és gyermekneveléssel kapcsolatban.
Sokan könyveket, baba-mama magazinokat vásárolunk (vagy fogunk vásárolni), hiszen ezek a legkönnyebben elérhető információ-források.
Vannak azonban filmek, filmsorozatok is, melyek a kis jövevények fejlődését mutatják be a képernyőn keresztül, megosztva velünk olyan érdekes információkat is, melyeket nem is gondoltunk volna. :-)
Gyűjtsük ezen a fórumon az olyan filmeket, filmsorozatokat, melyek babákról, gyermekekről szólnak!
Legfőképpen ismeretterjesztő filmekre, sorozatokra gondolok, de bármilyen kategóriában örömmel veszem a babás filmeket! (A horror kivételével. :-) )