Megunhatatlan filmek, sorozatok (beszélgetés)
seinfield/magyar gyokerei vannak,de nagyon tehetsegek egy comikus/.
Parker,A tenger szívében.
Született feleségek
Szex és New York
Vészhelyzet
Vagy tan hallgattam halogatas helyett.
Rendorakademia ott van. A Hairt nem nagyon neztem filmkent ujra, de az egyik legmehragsdobb rloadast lattam belole Gyorben. Es CD-n a regi szep idoben halogattam.
"Kicsi kicsi, bum-bum, kicsi kicsi bum-bum"-mindig megvolt, mikor a hugomnak mentunk valahova, a jogsim friss volt, es tok be voltam szarba a parkolassal. Es sokszor egy hosszu, boszme, regi Volot vezettem. A tesom meg mikor kiszallt, mindig mondta, mindek parazok, mindig csont nelkule alltam be popecul :D
Az Agymenok es a Jobaratok is a listamon van.
Szuletett felesleges
Dokik
South park
CSI+Miami
Amerikai father
Sok szemetet "nezek", megy a hatterben, vagy altatonak.
Hannibal
Filmekbol:
Velencei kurtizan
Idegenek velenceben
Andamss family
Penz nyelo
A baranyok hallgatnak
Mert kulonben duhbe jovunk
Intetjun a vampirral
Miért éppen Alaszka?
Váratlan utazás
Holt költők társasága
Doctor Who
Brian élete
Breaking bad
Nekem ez volt a csúcs sorozatok terén
Nekem a megunhatatlanok még a Szellemekkel suttogó, A médium és a Döglött akták.
A medencés? Az szerintem francia volt. Parfümökkel bizniszeltek benne arra emlekszem. Nem volt egy nagy sorozat, de a felkomp zene meg az a medences jelenet dobott rajta. A csaj nagyon szep volt, szőke haja volt, agyonra sült bőr, hófehér fürdőruha. Csak hatulról mutatták, az arca nem latszott, de hatulrol nagyon csini volt. 🤭
Nem a Borostyán? Az is nagyon jó volt.
Milyen régi sorozatokat néztek, újakat senki nem néz? :D
Egyébként ha már retro sorozatokról van szó, nekem a Megperzselt szívek nagyon bejött anno. Volt vmi folytatása is, de az mar nem tetszett annyira. Meg volt az a babás sorozat. Fú, rémisztő volt. A Polip, Cattani felügyelővel, az is nagyon tetszett. A Twin Peaks, uramatyám. :D Volt vmi olasz sorozat is, vagy francia aminek az elején egy csaj úszik egy medencében, a zene meg vmi gyönyörű ami alatta ment.
Volt egy pár jó sorozat azért régen is. :)
Poldark angol tévéfilmsorozat - nagyon szuper, ne hagyjátok ki!
A palota ékköve
Keménykalap és krumpliorr
Szeleburdi család
Amiket felsoroltatok, nagyrészüket én is láttam.- Nekem 10/10 a Rex f-ü. Lorenzo Fabris része ( Kaspar Capparoni ), annak idején imádtam, de mára már sajnos ez is unalmas. Változunk.Ez ilkl. talán még a Klinika.
Csöngetett Mylord? , Szívek szállodája, Supernatural, Filmek közül Volt egyszer egy vadnyugat, Hair, Rendőrakadémia.
Lánykoromban mennyit sírtam rajta!
Meggie nagy monológját a fia sírjánál, amit Ralphnak ad elő, kívülről fújom - gondolom, Te is :)
semmi baj,én mindent kisbetűvel írok,mióta be volt gipszelve a kezem,hát rászoktam.én a a két pasit,de csak a régit.a mylordot is.
nekem is Agymenők van elöl, de többször láttam a Gilmore Girsl első évadait, Tremors ahová lépek szörny terem, fogalmam sincs miért szeretem :-), Nanny McFee a varázsdada
Oscar, Ötödik elem, Halálos fegyver és a szines animációs mesék, Gólyák, Agymanók, Emoji...
További ajánlott fórumok: