Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legjobb sorozatok, filmek csajoknak (beszélgetős fórum)
Nem nézek kimondottan "csajos" filmeket/sorozatokat, de a Pretty Little Liars tetszik, thriller a műfaja :)
A szomszed fiu
Ma lattam ,J.Lo jatssza .Nem rossz,de nem is ultem szek melle tole.:) De ,mert a vegen izgatott lettem ezert olyan eros 7-est adok neki.
Thiller egyebkent.
ezek tipikus csajos filmek..
de ha nevetni akarsz, akkor:
Lets go to prison
Martin Lawrence filmjei
Wedding Crashers
American Pie
Szex es New York
Serendipity
Coyote Ugly
The Ugly Truth
How to lose a guy in 10 days
Luxusdoki (Royal Pains)
The Gates
Eureka
Csodák
Méz és lóhere (Honey & Clover Dorama)
A vámpír a vérfarkas és a szellem
Kockafejek (The IT Crowd)
Privileged
Don't trust the B---- in Apartment 23
Életem értelmei (My Wife and Kids)
GCB
a többi sorozatot már úgy láttam írták előttem,nem ismétlem :)
Pretty Little Liars :) Én most erre vagyok rákattanva a GG mellet :) Nagyon izgalmas :) Bár ahogy olvastam mások is írták már, elkezdted nézni ezt is ?:)
Jelentem Vámpírnaplók rajongó lettem, második évad felénél járok
vkinek azóta vmi új ajánlása??
Nem néztem tovább az így jártam anyátokkalt, elkezdtem a Vámpírnalót, az tök tetszik, de mivel online nézem a második részt már nem találom sehol :-( búsulok
Jah, és az én egyik örök kedvencem még Veronica Marsh:DDD
5.rész, és még mindig nem tetszik............
Vééégre valaki, akinek nem tetszik az Így jártam..:D
Még nem találkoztam ilyen emberrel..:DD Juhúúú:D
Haliho, köszönöm, ezt a Vámpírnaplót sokszor olvastam, lehet elkezdem azt, bár tegnap nekiálltam az ÍGy jártam anyátokkkal.3 részt néztem, de eddig nagyon nem tetszik..
Én a Két pasi meg egy kicsit csípem nagyon. Nem igazán csajos, de nagyon jókat nevetek rajta.
igazából nem, de a többi nem publikus. :P
Pretty Little Liars, Lying Game, Ringer, Once upon a time. Sorozatjunkie-n mindet meg tudod nézni.
Viszont ha háttérben megy, akkor jó angollal nézd, mert mind feliratos.
felőlem nyugodt lehetsz...nekem is van, nem vagyok telhetetlen és nekem ő bőven elég
ezért nem érdemes, a számból kivenni a csontot. ;)
Tehetek én róla, ha mindent tudok mindenkiről? :P
valld be őszintén neked is ez a kedvenced...egy napot nem hagynál ki te sem
Ármány és szerelem a Hoxán :D
További ajánlott fórumok: