Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Köszi!
Nem csak a régieket várom!
Nem tudok belépni a fórumodra :-(:-(
Pedig nagyon akarok :-)
Gyere nyitottam egy új fórumot:
Január 9-én kezdem a 90 napost-velem tartasz?
Szia!
MOst olvastam amit írtál és mivel átéltem hosszú időn keresztül gondoltam írok neked. MIndenféle dolgot kipróbáltam candida gombára, rengeteg pénzt elköltöttem de végül egy dolog volt ami segített. Szinte kéthavonta előjött a candida kezeltettem dokival akkor pár htig tünetmentes voltam aztán megint kezdődött a rémálom. Lehet kapni gyógynövényes boltban grepefruitmag olajat amit vízbe kell tenni és azt kell inni. Persze úgy jó ha még csak kezdeti tüneteid vannak és érzed hogy megint elöjön. Vagyis én akkor kezdtem el inni. Kis üvegcsében van és mindenképp gyógynövényes boltban vegyél, ne pedig rosszmannban. Volt hogy egy 1,5literes flakont megtöltöttem vízzel és abba csepegtettem 50cseppet és egész nap azt ittam. Nekem bevált. Ja és nincs rossz íze, de teába is teheted. Esetleg ihatsz mellette csallán teát is mert gyulladáscsökkentő. Ja a grapefruitmagolaj kb 2200ft de szupi, Remélem tudtam segíteni.
Szia drága Gyöngyi gyere már végre közénk Te is itt a cím
90 napos 2011 jan. 3-tól
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?