"Reform" étrendkiegészítőről hallott már valaki? (beszélgetés)
sziasztok!
én szedem régóta, de az energizáló hatása miatt.fogyni nem hinném h ettöl fogytam volna, viszont emeli a pulzusszámot, sokkal jobban és tovább birom az edzéseket, meg a 7köznapokat is, mivel tele van koffeinnel(alacsony a vérnyomásom).késő délután már nem szoktam szedni belőle, mert akkor nemtudok elaludni.a lenti linken találsz részletes leirás róla, figyelni kell, mert van aki nem szedheti!!
sziasztok!
el kezdtem szedni ezt "étrendkiegészítőt".
Egy hét alatt 3 kg lement. Mellékhatást még nem tapasztaltam, de még mindig várom a rossz és jó tapasztalatokat.
nem.
nekem ezt ajánlotta valaki, és itt a neten csak termék leírást találtam, de jó lenne ha "igazi" tapasztalatokat is hallani. állítólag direkt nőknek fejlesztették ki, a próblámás helyek mikatt (has, belső comb, csipő..)
sziasztok!
folyamatosan próbálom olvasni a fórumokat annyi mindenről van véleményetek. erreől senkinek nincs?
segítsetek...
sziasztok!
senki nem tud nekem jó/rossz tanácsot adni?
Sziasztok!
Valaki találkozott-e már vele, illetve szedte-e már valaki. Tapasztalatokat szeretnék hallani.
További ajánlott fórumok:
- Szed valaki Ginkgo Biloba étrendkiegészítőt?
- Használja közületek valaki a Rhodiola Rosea étrendkiegészítőt? Ha igen, megírnátok a tapasztalatokat?
- Valaki hallot már az Oncomar étrendkiegészítőről?
- Szedte már valaki a neten rendelhető Afrikai Mangó étrendkiegészítő kapszulát?
- FEM étrendkiegészítő! Használta már valaki?
- Segített valakin az inozitol tartalmú étrendkiegészítő? (PCO, IR)