Szedte már valaki a neten rendelhető Afrikai Mangó étrendkiegészítő kapszulát? (beszélgetős fórum)
6. cb4d6e9d49 (válaszként erre: 4. - Adeleane)
2012. máj. 5. 18:56
Nekem is a nassal van a legnagyobb gondom,általában.Örülök ennek az 1 jó hírnek is.Semmi negatívum?
5. cb4d6e9d49 (válaszként erre: 3. - .livia)
2012. máj. 5. 18:55
De szerintem ennek ugrottam be.
de elgondolkoztam és arra jutottam,hogy nem merem bevenni míg atapsztalatot nem cserélek,elvégre mégiscsak svédországból jött és nem sok magyar szó van a dobozán..
4. adeleane
2012. máj. 5. 12:50
Április 10-én rendeletem meg, és 2-án érkezett meg a kapszula, ami nagyon olcsó volt, állítólag csak a szállítási díjat kell kifizetni most, és utána havi 20,000 forint ha nem mondod le e-mailben. Ugyan elég rövid idő az amióta szedem, de eddig még elégedett vagyok vele, napi 2 kapszula. Azt vettem észre hogy nincs kedvem nassolni, meg nem vagyok éhes. Nekem mindig a nassolással vannak a problémáim. Itthon ülök a gyerkőccel, és csak bekapok 1-2 falatot... :( Persze, lehet pszihologiai oka is, de ha az nem bánom, a lényeg, hogy sokkal kevesebbet eszem éhezés nélkül. :)
3. .livia
2012. máj. 2. 12:08
blikk.hu-n olvastam 1-2 hete, hogy nagy átverés az egész... ha ez az, ahol a minta csomag nagyon kedvező árú. Remélem nem annak ugrottál be.
Amúgy lehet, hogy maga az afrikai mangó jó, erről nem tudok sokat.
2. cb4d6e9d49
2012. máj. 2. 12:04
Ma hozta meg a postás.
De én most,egy ideje már szűztea+c.l.a max-ot szedek.Hogyan váltsak.Szedjem be előbb a szűztea-t?Jó egyáltalán?Előre is köszi!
1. cb4d6e9d49
2012. máj. 2. 12:03
Szedte már valaki a neten rendelhető Afrikai Mangó étrendkiegészítő kapszulát?
További ajánlott fórumok:
- Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt?
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Mik a tapasztalatok a BeSlimmer étrendkiegészítőről?
- Honnan és mennyiért rendelhetik azok az eladók a Converse tornacipőket, akik 5000 Ft-ért tudják postaköltséggel adni?
- Használt valaki Garcinia Cambogia Veda fogyasztó kapszulát?