Mik a tapasztalatok a BeSlimmer étrendkiegészítőről? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Beszedtem 2 havi adagot, hiztam 4-5 kg-ot.
Mozgás napi szinten 4-5 km nordic walking, emelkedőkkel tarkitva, igyekszem szénhidrát szegényen táplálkozni.
60 évesen, izületi problémákkal keményebb mozgást nem tudok végezni.
Nagyon csalódott vagyok!
A készítményből a 2. doboz is lassan elfogy.
Eddig -17 kilónál járok. Igen mínusz 17!!!
Amit teszek a kapszula mellett: minimális a kenyér fogyasztásom, gyakorlatilag napi fél kifli.
A napi étrendem:
Reggel a kávé minden mentesen, csak 1 dl tejjel és fél kiflivel. Ez délig elég is, nem vagyok éhes.
Az ebéden nem változtattam, azt eszem amit a családom, (naponta főzök) de sokkal kevesebbel telítettnek érzem magam. Délben a főtt étel jön, de általában elég a leves vagy a fél adag főétel.
Délután mandarin, alma, narancs. Este 6 után semmit nem szoktam enni. Napi fél óra séta a mozgás.
Ha ez a kapszula arra jó, hogy ne legyen étvágyam, akkor már elérte a hatást.
Lehet kicsit türelmetlenek vagytok?
Lehet engem sem ez, hanem az új étrendem fogyaszt?
Nem tudom, de boldog vagyok, hogy végre mennek le a kilóim és nincsenek éhségrohamaim.
Szia!
Szeretném a kapszulákat. Martonban át is tudnám venni.
Köszi a választ!
M.
Sziasztok.
Anyukám vett ilyen BeSlimmer kapszulát, egy szemet bevett belőle, de sajnos szokásához híven többet nem szeretne, így eladóvá vált 60-1 azaz 59db-os kapszulánk 7000Ft-ért ha esetleg valakit érdekel, Velencén, Martonvásáron vagy Székesfehérváron átvehető.
Sziasztok! Eredményes a kapszula? Bemerjek rá áldozni?
Nekem valami olyan kellene ami elveszi az étvágyamat mert néha a farkas elbújhat mellettem...
Szia Kiruska!
Szeretném megköszönni az értelmes magyarázatodat, így én is holnap megkapom az 1 havi adagomat. Most hol tart a fogyás? Én is be fogok számolni az eredményekről.
Sok sikert és üdv.
Gabi
Sziasztok! 5 hete szedem a BeSlimmer kapszulát...
Induló súly:108kg
A mai napon mért súly:101,5kg
Nem érzem, hogy éhes vagyok, nem kívánom az édességet. (a nehéz napok előtt 2-3 kocka csoki megmaradt :)) Dietázom, napi 4-szer eszek és minden nap kerékpárral megyek a munkahelyemre. Egy raktáráruházban dolgozom, ahol 8 órából kb.4-et fizikai munkával töltök. Vagyis mozgok. A 4.-en lakunk, lift nincs. :D
Mivel eddig is meg volt a napi "testedzés", úgy gondoltam, csakis az étkezésem változtatásával tudok tartós eredményt elérni. Bármilyen diétát elkezdtem, 2-3 hét után feladtam, mert nem tudtam megküzdeni az étel utáni vágyammal. Nekem ez volt a legnagyobb mumus.
Ez a kapszula végre segített legyőzni a "démonomat"! Nem fogyaszt! Azt én érem el! Egyszerűen "csak" segít abban, hogy ne az evés vagy az, az utáni vágy irányítsa az életemet.
Első körben az adagokat (amit eszek) feleztem meg. Csak teljes kiőrlésű kenyér vagy zsemle jöhet szóba. Telít és hosszú távon jóllakottságérzetet nyújt. Ha tészta, akkor durum tészta! Semmi nasi!!! Nincs péksüti!
Kíváncsian várom a további eredményeimet. Ja! Kiszállítással 11.000.- volt egy havi adag. Viszont a sikereimen felbuzdulva, már 2 havit egyszerre rendeltem, így ingyenes volt a szállítás és kedvezményt is kaptam. Így közel 4.000-et spóroltam a végösszegből.
Sziasztok!
Frissitenem a korabbi hozzaszolasomat.
A BeSlimmer loturot sem er! Az eleinte mutatott 1 meret csokkenest mar biztos a heti 3 edzes miatt tudtam elerni, fix, h nem a kapszulanak koszonheto. Az etvagyat visszaveszi a beslimmer de ennyi.
Szerettem volna megkerdezni toluk, h esetleg a kapszulakat nem jokor veszem be v "mittudomen".. Igy irtam nekik emailt a megadott cimre. Eltelt cirka 2 honap, de meg senki nem valaszolt ra... Probaltam hivni is oket a megadott mobilon, tobbszor, mas idopontokban... Senki nem veszi, hangposta allandoan! Sztem ez a ceg gagyi!
Ne vegyetek, semmit nem er, en 3 honapig szedtem... De edzes miatt fogytam, nem a kapszula miatt. Sajnalom. :(
Sziasztok! Eset/Tapasztalat
35 éves, 165 alacsony (!), 62 kg nő vagyok, az utóbbi 3 évben veszem észre hogy minden kaja "rajtam marad". Nem eszem alapból sokat, egy nap mindössze egy normál adag változatos ebédet (leves és főétel) és egy minimális vacsora (egy vagy két zsemle) 6-7 körül, reggeli nincs, nasi minimális. Nem kell sokat leadnom, csak 5-6 kilótól akarok megszabadulni edzeni nem járok. Amikor jártam csak izmosodtam, de kilók nem mentek le (TRX) cardio (squash) nem használt.
2 hete kitaláltam hogy elsőnek az életben pénzt adok egy fogyós cuccért így rendeltem egy havi adagot a BeSlimmerből próba gyanánt.
Tapasztalat: Hányaveti módon szedem, de a 3. napon már éreztem, hogy nem kívánom az addig megszokott időben az ételt, sőt később sem. Ez fix azóta is. Ennyi idő alatt egyelőre ennyi. - Így tehát idő kérdése h többször kevesebb bevitellel szépen olvadni fog aminek kell, lényegesebb életvitel változtatás nélkül is..
Megjegyzés: Gondolkodtam. Sokan írják h semmit nem vesznek észre és sz*rt se ér. Ebbe a hibába akkor eshetsz véleményem szerint, ha megszokásból eszel. Persze minden szervezet más és ez sem használhat gondolom mindenkinek...
U.I. írjak később is? - érdekel vkit?
Sziasztok,
Férjemmel használjuk, reggel este étkezés előtt vesszük be 3 dl vízzel. 1 hete szedjük, a gyomrunk szűkült és fogytunk is tőle én már 3 kilót én eddig is diétáztam férjem 1 kilót, nem érzünk éhséget az édesség utáni sóvárgás elmúlt, mindent eszünk, mint eddig bár inkább egészségesen mindent lightosban. Szerintem megéri kipróbálni nekeünk eddig bevált.
Sziasztok!
Csak kivancsisagbol kerestem ra a beslimmer tapasztalatokra.
Kicsit csodalkozva olvastam a tapasztalatokat. :(
Szeretnem elmondani a sajat tapasztalatomat. 4 hete szedem a tablettat, betartva a napi 2 szemet es etkezes elott v utan veszem be egybol. Ami meg fontos, h en 6 hete, hetente 2-3 alkalommal infrashape edzesre is jarok. Igy az eredmeny 4 het utan:
A sulyom ugyan nem mertem, de a ruhak lazabbak rajtam - ezt az edzesnek is betudhatjuk. Az arcomon is lathato, h vekonyabb. Ez nekem is feltunt. De! Miota szedem a tablettat, es biztos atabletta eredmenye, hogy
* gyorsabb es tobbszor lett anyagcserem - ha ertirek :) - ,
* nincs akkora etvagyam es
* az edesseget sem kivanom annyira! Kvazi egyaltalan.
Az, h a hutomben van 1db ishler es nem eszem meg...? Nah, ilyen korabban nem volt. Az elso foetkezes utan betoltam volna. Ma vettem ugyan, de azota tul vagyok egy ebeden- finom fozelek es egy vacsin - csirke saslik salataval. Nem kivanom. Tudom h ott van a hutoben, de inkabb reggel eszem majd meg, amikor nem annyira gaz ez a fajta kaloriamennyiseg.
Csak ennyit szerettem volna. Ma kezdem el a 2. dobozzal es mellette tolom a heti minimum 2 infrashape edzest is. Majd dec kozepen megint jovok a reszletekkel. Jo karacsonyi rohangalast mindenkinek! Abban is lehet fogyni. ;)
Sziasztok !
Feleségemmel együtt kezdtük szedni! Egy "lightos" életmódváltással(nincs cukor, fehér liszt ,stb...)kiegészítve. Kéthavi adag BeSlimmer "elfogyasztása" után a kettőnk össz fogyása: 0kg. Hát nem erre számítottunk ! Határtalan a csalódottság ! Ezek után egy fillért sem szánunk többet erre a csoda termékre !!
Remélem G.Gábor háromszorosan hízza vissza amit állítólag ettől a kapszulától fogyott !
Sajnos kidobott pénznek bizonyult. Most mással próbálkozom. Ezt az oldalt ezért hagytam el.
Gyere ide: [link]
Szia Judit!
Érdeklődnék, végig szedted-e az 1 havi adagot? Ha már úgy is ott figyelt 😀
Volt-e később valami plusz tapasztalat?
Van-e azóta új módszer, ami tuti? 😉
Köszi a választ!
Igazoltad az eddigi elképzelésemet.
Ugyanakkor sajnálom a kidobott pénzed, és megint cak ugyanakkor, ha teljesen pártatlanul nézem, kiderült, hogy kis utánanézés is lehet hiteles, mert beigazolódtak a gyanús jelek.
Mindent összevetve, kár volt a pénzedért, kár az illúziódért, hogy szimpatikus fiatalembereket nem lehet megvenni.
Örülök viszont annak, hogy normálisan fogod fel az egészet.
További ajánlott fórumok:
- Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt?
- FLAVAN max. Vannak tapasztalaitok ezzel az étrendkiegészítővel kapcsolatban?
- Milyen étrendkiegészítőt / gyógyszert tanácsolnátok jódhiányból kialakult pajzsmirigy alulműködésre?
- Positivum tabletta, étrendkiegészítő vélemények, tapasztalatok?
- Használja közületek valaki a Rhodiola Rosea étrendkiegészítőt? Ha igen, megírnátok a tapasztalatokat?
- Vita Caps karotin mix étrendkiegészítő kapszula! Kinek ismerős, mi a tapasztalata?