"Rántott " (tojás nélkül) sajt hogyan készíthető? Ötletek? l (tudásbázis)
Itt nem arról van szó,hogy ki milyen "szart" eszik meg a szavaiddal élve,hanem arról,hogy valamilyen okból eredőleg mit ehet meg.
A stílusod viszont elég "szar" és sértő.
Nem tudom, hogy miért szeretnéd kihagyni a tojást a panírból, de ha azért mert a tojássárgája zsíros, akkor egészen egyszerűen csak a fehérje részébe mártod be második elemként, a sárgája meg kuka. Legalábbis én így szoktam.
Ha nem ez az okod, akkor én passzolok. Bocsi de nem volt kedvem az előzményeket mind végigolvasni, abból lehet kiderült volna az ok :)
Köszönöm Évi ! Igazán hasznos tanács.
Legközelebb egyenesen hozzád fordulok !
LÁNYOK Itt szeretném mindenkinek megköszönni a gyors segítséget,ötleteket !!!
Én ebben nem vagyok biztos, hiszen épp csak nedves lenne a cucc amit beleteszel, nem beleöntöd a vizet.
Ennyi erővel a tojástól is fröcsöghetne.
Bizony,hogy lesz íze tojás nélül is,mert nem a tojás adja az ízt.
Nyílván nem a 30 db tojásodra van szüksége,csak valami miatt talán nem ehet tojást.
Nah,elolvastam még egyszer!Vágooom!Tényleg hülye vagyok! :DD
tojás nélkül nem hiszem,hogy íze is lenne!:( Nekem van 30 db!Adjak?
Panírozás tojás nélkül
Ha azt gondoljuk, hogy jó bundás zöldség csak tojással panírozható, akkor az élet még tartogat meglepetéseket számunkra...
Elkészítés
Lisztet tejjel palacsintatésztához hasonló sűrűségűre keverünk, ebbe forgatjuk bele először a nem túl nagy méretűre vágott zöldségeket, vagy a sajtot. Fontos aranyszabály, hogy a zöldségeket sohasem szabad megsózni, mert levet engednek és sütés közben ledobják a panírt.
Zsemlemorzsába
forgatjuk, alaposan belenyomkodjuk, hogy egyformán fedje a felületét, majd újra a tésztába, és még egyszer a zsemlemorzsába forgatjuk. Sütés előtt 10 percet állni hagyjuk, hogy a panír megszilárduljon. Nem túl forró olajban pirosra sütjük. Ha sajtot sütünk, vizsgáljuk meg, hogy a panír összefüggően befedte-e a sajtot, sütés közben pedig óvatosan forgassuk, nehogy a panír megsérüljön és a sajt kifolyjon. A zöldségeket sütés után sózzuk
Forrás - [link]
Hát én ezt nem értem!Lehet én vagyok a hülye,de most mit akarsz főzni/sütni?Rántott sajtot,vagy rántottát tojás nélkül,vagy mit? :DD
A rántottsajtot dupla panírban(liszt,tojás,liszt,tojás,zs.morzsa),forró olajon,nagy lángon,mert különben kifolyik!
Gondolom bármi nedves cuccal elérheted, hogy odatapadjon a liszt/panírmorzsa :-)
Pl. víz vagy tej.....de még sohasem próbáltam, szóval csak elméletben gondolom.
További ajánlott fórumok:
- A sült tojás hízlal? mármint, rántottának, vagy tükörtojásnak.?
- Mivel készíthetnék hófehér húsvéti tojást?
- Hot Pan-ben sültkrumpli, rántott hús készithető?
- Mivel tudom helyettesíteni a tojást a rántott húsban ha elvagyok tiltva a tojástól?
- Szerintetek hogyan készíthetnék itthon rántott hagymakarikát? Olyat mint a fagyasztott vagy a gyorséttermi?
- Készítettél már rántott húst zsiradék nélkül? (milyen lett?)