Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rántott kenőmájas recept

Rántott kenőmájas recept

A Rántott kenőmájas hozzávalói:
kenőmájas bélben
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj


A Rántott kenőmájas elkészítési módja:
A kenőmájast 4-5 dkg-os szeletekre felszeleteljük. A szeleteket szétlapítjuk kb. 1 cm vastagra. Szokásos módon panírozzuk. Forró olajban kisütjük.

Olyan májast válasszunk,ami nem túl drága,és szeletelhető.

Érdemes kétszer panírozni,mint a sajtot,könnyebb dolgozni vele.

Feltétnek, vagy köret mellé (rizs,burgonya,zöldség)nagyon finom és olcsó étel.


Kategória: Húsételek receptjei


A rántott kenőmájas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook