Rántott kenőmájas recept
A Rántott kenőmájas hozzávalói:kenőmájas bélben
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj
A Rántott kenőmájas elkészítési módja:
A kenőmájast 4-5 dkg-os szeletekre felszeleteljük. A szeleteket szétlapítjuk kb. 1 cm vastagra. Szokásos módon panírozzuk. Forró olajban kisütjük.
Olyan májast válasszunk,ami nem túl drága,és szeletelhető.
Érdemes kétszer panírozni,mint a sajtot,könnyebb dolgozni vele.
Feltétnek, vagy köret mellé (rizs,burgonya,zöldség)nagyon finom és olcsó étel.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 9c8432d068, 2010. febr. 8. 19:10
A rántott kenőmájas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.