Én már nem bízom, nem is írok vissza (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Válasz nélkül hagyni egy ilyen gesztust - az enyhén szólva udvariatlanság.
Legalább annyit illene írnod, hogy sorozatos csalódások miatt nem érzed képesnek már magad egy kapcsolatra, de köszönöd a kedves sorait.
Ennyi viszonzás azért járna, nem? Ő most bizonyára vár valamilyen reakciót, és csalódott lesz, ha semmilyent nem kap. Ha neked már vélhetőleg sokszor csalódnod kellett - legalább te ne bánts másokat ugyanígy, - írj, ha már megszólítottak.
Hátha jön majd tőle is még egy válalszüzenet, ami visszahozza az életkedvedet. :-)
Hát Tündike, lesz ha ő megy el előbb.
Sokan azért akarnak párban élni hogy ne egyedül öregedjenek meg. A megöregedés egyébként is a legrohadékabb dolog a világon. csak egyre épülsz lefelé és semmit nem tudsz tenni, legfeljebb lassítani a folyamatot. De a helyzet az, hogy a házastársak egyszer csak elmennek, a másik pedig pont akkor marad egyedül amikor a leginkább lenne szüksége támaszra, egy kedves szóra, egy ölelésre és nincs.
Én a fiatalokat mindig biztatom hogy próbáljanak társat találni, mert később egyre nehezebb lesz, másrészt élményeket együtt megélni az igazi. Nem kell a szingliségre annyira büszkének lenni, mert a lelke legmélyén belül mindenki érzi hogy az egyedüllétben van egy űr.
Megértelek, tapasztaltam hasonlókat.
A személyes kapcsolatok fontosabbak.
(Szerintem.)
megnyugvás beletörődés, magány elfogadása!"
Idővel belegárgyulsz. A magányt nem lehet elfogadni csak átélni
Próbálj meg válaszolni, rosszabb nem lehet!
Csak leirtam,
És igen, van az, megnyugvás beletörődés, magány elfogadása!
Átestem rajta...
Senkinek nemkell...
További ajánlott fórumok:
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Lányok, Hölgyek a kedvesetek hasonlit az édesapátokra?
- Na, most akkor így Húsvétkor, férfiként milyen jelet küldjek az itteni kedves hölgyeknek?
- Kedves Hölgytársaim! Milyen parfümöt használtok? Melyik a kedvenc?
- Kismamik! Ket honapos kismama vagyok es aggaszt, hogy mas gyereket egyaltalan nem tartom aranyosnak :/ nalatok ez hogy volt?
- Szeretném ha az itteni kedves Hölgyek közül, valaki lenne...