Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Én már nem bízom, nem is írok vissza fórum

Én már nem bízom, nem is írok vissza (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

14. 55Judit (válaszként erre: 13. - Tündike40)
márc. 25. 16:28
Nem kéne olyasmivel foglalkoznunk amire nincs ráhatásunk. Van egy csomó minden más is. 😉
13. Tündike40 (válaszként erre: 9. - 55Judit)
márc. 25. 16:21
Igazad van,ha ő megy el előbb. Mindig kérem Istent hogy ha lehet akkor inkább én legyek az első de hát ezt Ő tudja nem kívánságműsor. Igen,a kiszolgáltatottságtól is félek,sajn os van rossz tapasztalatom hogy bánnak idősekkel,betegekkel :( Húgom is még el van köztünk de ha veléünk történik valami,majd megbánja hogy nem pőróbálkozott tovább az ismerkedéssel. Szerintem,de ki tudja?
márc. 25. 13:59
mi va?
márc. 25. 13:59

Válasz nélkül hagyni egy ilyen gesztust - az enyhén szólva udvariatlanság.

Legalább annyit illene írnod, hogy sorozatos csalódások miatt nem érzed képesnek már magad egy kapcsolatra, de köszönöd a kedves sorait.

Ennyi viszonzás azért járna, nem? Ő most bizonyára vár valamilyen reakciót, és csalódott lesz, ha semmilyent nem kap. Ha neked már vélhetőleg sokszor csalódnod kellett - legalább te ne bánts másokat ugyanígy, - írj, ha már megszólítottak.

Hátha jön majd tőle is még egy válalszüzenet, ami visszahozza az életkedvedet. :-)

10. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 25. 12:59
Miért nem válaszolsz? Lehet egy szép barátság kezdete is akár. Nem azonnal potenciális partnert láss benne, hanem egy embert, aki szeretne megismerni téged. Lehet, nem is akar többet.
9. 55Judit (válaszként erre: 7. - Tündike40)
márc. 25. 08:26

Hát Tündike, lesz ha ő megy el előbb.

Sokan azért akarnak párban élni hogy ne egyedül öregedjenek meg. A megöregedés egyébként is a legrohadékabb dolog a világon. csak egyre épülsz lefelé és semmit nem tudsz tenni, legfeljebb lassítani a folyamatot. De a helyzet az, hogy a házastársak egyszer csak elmennek, a másik pedig pont akkor marad egyedül amikor a leginkább lenne szüksége támaszra, egy kedves szóra, egy ölelésre és nincs.

Én a fiatalokat mindig biztatom hogy próbáljanak társat találni, mert később egyre nehezebb lesz, másrészt élményeket együtt megélni az igazi. Nem kell a szingliségre annyira büszkének lenni, mert a lelke legmélyén belül mindenki érzi hogy az egyedüllétben van egy űr.

márc. 25. 07:59
Én sem szoktam. Ha nem tudok róluk semmit...
7. Tündike40 (válaszként erre: 6. - 55Judit)
márc. 25. 07:55
Ez így igaz! Nekem is csak addig jó "viszonylag" míg a párom él. Van kit haza várni,van kivel megosztani megbeszélni a problémákat. Ha nem ios úgy mint az elején. De fontos hogy legyen valaki,akivel ha más nem pár szót tudsz váltani. Én másképp el sem tudom már képzelni. Pedig lesz biztos másképp is...
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 25. 06:52
Azért csak gondold át még egyszer! Ahogy öregszik az ember, úgy egyre nehezebben viselhető a magány is. Én szeretek egyedül lenni, de bizony sokszor eszembe jut hogy milyen jó lenne ha valaki itt téblábolna körülöttem, lenne egy lelki társam. Hiányzik a gondoskodás. Így hogy nincs kiről, magammal se úgy törődök mint kéne. Szóval ne add fel! Mindenkinek másért, de bizony hiányzik egy társ.
5. libikóka (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 25. 06:37
Gondold át!
4. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 25. 01:57

Megértelek, tapasztaltam hasonlókat.

A személyes kapcsolatok fontosabbak.

(Szerintem.)

3. Regin_a (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 24. 21:46

megnyugvás beletörődés, magány elfogadása!"

Idővel belegárgyulsz. A magányt nem lehet elfogadni csak átélni

Próbálj meg válaszolni, rosszabb nem lehet!

márc. 24. 20:54

Csak leirtam,

És igen, van az, megnyugvás beletörődés, magány elfogadása!

Átestem rajta...

Senkinek nemkell...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook