Rakott kelbimbó, karfiol másképp recept


1 fej karfiol
1/2 kg kelbimbo
2 kis fej voroshagyma
Olaj
25 dkg reszelt sajt
2-3 dl tejfol
1 tojas
4 db virsli
15 dkg erdelyi szalonna
Zsemlemorzsa
A Rakott kelbimbó, karfiol másképp elkészítési módja:
A K betusoket megfozzuk sos vizben, de nem kell romma fozni :) Kozben a kicsi kockara felvagott szalonnat zsirjara piritjuk, radobjuk az aprora vagott hagymat es a karikakra rakott virslit. A tepsit kizsirozzuk es zsemlemorzsaval meghintjuk, rateritjuk a karfiolt es a kelbimbot, erre virlis ragut es leontjuk a tejfolos tojassal, majd megszorjuk a tetejet reszelt sajttal. Addig sutjuk, amig a sajt szint kap a tetejen.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2014. okt. 26. 17:08
A rakott kelbimbó, karfiol másképp elkészítési módja és hozzávalói.