Rakott kelbimbó recept



1 kg kelbimbo (mirelitbol 2 csomag)
2-3 szelet karaj személyenként
3 dkg vaj
kolozsvári szalonna
15 dkg gomba
1 kis fej voroshagyma
2-3paradicsom
so, bors
Mártáshoz: 1,5 dl tejfol, 2 tojas, 1 mk. liszt, 5 dkg reszelt sajt,
csip. so
A Rakott kelbimbó elkészítési módja:
A kelbimbot puhara fozzuk. A kiolvasztott szalonnan hagymat parolunk, hozzaadjuk a gombat,fuszerezzuk, megpuhitjuk. A karajt olajban hirtelen kisutjuk, majd laskara vagjuk, osszekeverjuk a gombas raguval, amihez meg a paradicsom jon hozza. A kelbimbot vajazott tepsibe tesszuk, retegezzuk a raguval, leontjuk a martassal. Sutoben atsutjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: bébice, 2006. júl. 4. 11:48
A rakott kelbimbó elkészítési módja és hozzávalói.