Rád mi illik a csillagjegyed szerint írt tulajdonságaidból és mi nem? (beszélgetős fórum)
Tök jó kínaiba még nem is láttam kalkulátort. A nevet nem írtam be, és úgy is kiadta az elemzést.
Én nem tudom az aszcendensem, mert nem tudom hány órakor születtem még kb. sem. A kínai horoszkópom kutya. Igen sok az egy év, de talán pont ezért a kínai horoszkóp jobban elkülöníti a típusokat. Ott nincs sok átfedés egyik-másik jegy között, de ott is ugyanaz a helyzet, hogy azért nem minden igaz rám. Ezért nem hiszek úgymond a horoszkópokban, bár lehet, hogy a személyre szabott bejönne.
Amúgy annyi horoszkóp van már, hogy arra kell gondoljak mindenki egyforma. :-)
Itt konkrétan a napjegyben születésről van szó elsősorban.
A Kos a Kezdet (A) és a Halak a Vég (Ω).
Ez azt jelenti, hogy spirituális értelemben a Kosban tapasztal először, tehát újult erővel vág neki a küldetésnek és hagyja el a Forrását, de a Halakban fejezi be és tér vissza a Forráshoz.
De ez csak akkor lenne érvényes, ha egy kör alatt tökéletesen végbemenne a fejlődés.
De ugye ez nem lehetséges!
Ha veszünk egy kört, nem biztos hogy 100%-osan teljesíti egy jegy feladatát, tehát azért lehetnek kihagyások, de akkor ezt a következő körben (vagy lehetőségben) pótolja.
Ez szigorúan a reinkarnációt figyelembe vevő szemlélet. Tehát több élet alatt jár ki egy zódiákus kört a lélek, ezáltal fejlődik.
Ez így van! Kezelni kell tudni őket.
Azt tudom, ha valami kell nekik, tényleg hegyet mozgatnak, annyira fanatikusak...
"ha egy lélek lefutott egy zódiákus kört"
Ezmiez?
Én is június 22-én születtem. :)
És rám sem jellemző az ikrek leírása.
Igen, az a születési dátumom :)
Most elolvastam az ikrek jellemzését, és egyedül az új dolog iránti lelkesedés ami igaz.
Minden erőmmel arra koncentrálok, és képes vagyok nagyon mélyre leásni, kutakodni egy egy témában.
De egyébként semmi más nincs meg bennem meg ebből a jegyből.
További ajánlott fórumok:
- Babatervezés csillagjegy szerint
- Válassz színt a csillagjegyed szerint!
- Neked változik a csillagjegyed eszerint a felosztás szerint?
- Tejszínes gombás csirkehúshoz milyen saláta illik szerintetek?
- Mik a legfontosabb külső és belső tulajdonságok a férfiak számára, szerinted?
- Minőségellenőri álláspályázatra kell írnom ütős motivációs levelet. Milyen tulajdonságot lehet kimeleni, ami illik ehhez az pozícióhoz?