Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Terhes pocakot szerinted illik mutogatni fedetlenül? fórum

Terhes pocakot szerinted illik mutogatni fedetlenül? (beszélgetés)

1 2
43. L’Engel (válaszként erre: 41. - Globus)
dec. 7. 06:45

Valóban. Vicces, hogy általa tudatosan vagy tudat alatt olyan információkat raktározhatsz el magadban személyekről, amelyek teljesen csak rájuk tartoznának.

Akik ezt csinálják, szerintem maguk örömére posztolnak, mert élvezik, ha reagálnak rájuk. Talán részben az ismerőseiknek. Én is kaptam már jó hírt egy régen látott ismerősről Facebook poszt által. Nem is azzal van a baj, ha valaki megoszt magáról tartalmakat, csak ésszel tegye. Olyan információkat engedjen szabadjára, amiknél nem bánja, ha bárkihez elkerülhetnek.

42. f6bc3125a2 (válaszként erre: 41. - Globus)
dec. 6. 13:07
Élőben mindenki gátlásosabb.
41. globus (válaszként erre: 33. - L’Engel)
dec. 6. 11:14
Megváltozott a kommunikáció. Elképzelhetetlen, hogy kint állunk az utcán és összes szembejövőnek orra alá, arcába tolunk mindent, pedig az interneten ez történik.
dec. 6. 11:09
Nem illik, hogy egy férfi nem nyitja ki az ajtót egy nőnek, hogy beül az autóba és belülről nyitja ki az ajtót az utasának. Sorolhatnám, hogy még mi minden nem illendő, engem mind közül azt zavar legkevésbé, hogy ki mit csinál a saját hasával.
39. Ildi
dec. 6. 10:44
Ő dolguk
dec. 6. 10:01
Nem sok vizet kavar. Természetes állapot.
dec. 6. 09:34
Illik nem illik, ez van. Én nem látok benne kivetnivalót. Ma már mindent IS "mutogatnak".
dec. 5. 23:59
Hogy illik e? Miért ne? Mondjuk értelme nem sok van, mert aki már kezd gömbölyödni, annak ruhán keresztül is látszik, hacsak nem 4 réteg ruha van rajta, de akkor meg nyilván hideg van és megfázna.
35. Hansika (válaszként erre: 33. - L’Engel)
dec. 5. 20:20
korrekt
34. Hansika (válaszként erre: 23. - Channa*)
dec. 5. 20:19

Nekem az ötven-hatvan evekkel ezelött keszült Kodak Polaroid fotoim megvannak, nem olyan regen lättam öket.

nekem nem vesztettek a fotok ma sem az ertekükböl.

ma is olyan mint regen volt.

33. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 19:49
Manapság már annyi minden körbevesz minket, hogy nem illem vagy illetlenség kérdése. Vannak ízléses képek, de a többség nem olyanra sikerül. Itt nem feltétlen a fotókkal van a baj, hanem azzal, hogy az emberek szinte mindent megosztanak magukról és az életükről az online felületeken, sokszor túlzottan intim közelségből. Na szerintem egy félmeztelen fotó sem tartozik a világra, legyen rajta terhes vagy nem terhes az alany.
32. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 19:35
Az internetre én nem terhes pocakot hanem semmit sem tennék ki, de mindenki maga tudja.
31. libikóka (válaszként erre: 29. - Enissa)
dec. 5. 19:14
Nekem is pont olyanok,,még a papír fénye sem tűnt el.
30. Channa* (válaszként erre: 29. - Enissa)
dec. 5. 18:38
Simán lehet! Az is lehet, hogy simán a tároláson múlik. Nem sok ilyen fotónk van, és nem volt ilyen gépünk. Valaki fotózta a bátyámat. Persze, mi tudjuk, hogy ő van rajta és felismerjük, de egyre halványabb.
29. Enissa (válaszként erre: 28. - Channa*)
dec. 5. 18:36
Nem fogom feltenni, hogy felismerhető. Lehet a kazetta, vagy a gép minősége a nem mindegy.
28. Channa* (válaszként erre: 26. - Enissa)
dec. 5. 18:29

Ha nem is tűnik el a fotóról minden, nagyon halvány lesz.

Vannak ilyen fotóink, lassan már nem lehet felismerni rajtuk, aki rajta van;)

dec. 5. 18:28
Nem illik, ízléstelen.
26. Enissa (válaszként erre: 23. - Channa*)
dec. 5. 18:28
Nem tűnt el. :)
dec. 5. 18:18

Nekem az sem tetszik, ha túl szűk ruhába öltöznek a terhes nők.

És igen, pont azért, mert azon is látszik a kifordult köldök, a nem túl szép mell, a nagy mellbimbókkal.

De manapság, sokan készítenek mindenféle fotó sorozatot. Karácsonyit, terhes, stb.

Vannak köztük szépek is.

Nálunk a családban van egy nagyon szép lány, akiről csináltak ilyen sorozatot. Gyönyörű rajta, de én így sem raknám ki. Az csak nekünk szép.

Rólam se készült terhes kép, azaz egy db, de azon ülök és az ölembe egy gyerek ül, így senki nem látja, hogy terhes vagyok. csak én tudom, hogy az vagyok:D

24. libikóka (válaszként erre: 23. - Channa*)
dec. 5. 18:17
Eltűnt,,,nálam pont olyanok a fotók mint akkor.
23. Channa* (válaszként erre: 18. - Globus)
dec. 5. 18:14

Az tekercses!

Enissa a polaroidra gondol, az azonnal kiadta szinte a fotót, bár nagyon hamar el is tűnt róla minden;)

22. libikóka (válaszként erre: 21. - ,zumba)
dec. 5. 16:37
Nekem akkor az kész csoda volt:)Ott azonnal kész:)
21. ,zumba (válaszként erre: 15. - Libikóka)
dec. 5. 16:30
Nekünk is volt.
20. ,zumba
dec. 5. 16:27
Ha leírom, hogy nem illik, akkor maradi vagyok. Ma mindent is kell a világhálón megosztani.(nem kellene)
19. Enissa (válaszként erre: 18. - Globus)
dec. 5. 15:53
Lehet megnézem, de sok ilyen dolgot elvitt a fiam, ő szereti ezeket a régi tárgyakat.
18. globus (válaszként erre: 14. - Enissa)
dec. 5. 15:36
Miénk talán Szmena-8, valahol megvan a padláson.
dec. 5. 15:00
Illik, nem illik. Sajnos a mai világban elég kevés ereje maradt az illendőségnek. Néha még a saját jól felfogott érdeknek is. Amikor egyesek azt sem értik meg, hogy ha már mindenképpen muszáj a saját gyermekükről képeket közzétenniük, akkor legalább azok ne alulöltözötten ábrázolják a kiskorút, akkor az már nem oszt, nem szoroz, hogy a saját pocakjukat kirakják-e.
16. Enissa (válaszként erre: 15. - Libikóka)
dec. 5. 14:34
Az-az
15. libikóka (válaszként erre: 14. - Enissa)
dec. 5. 14:33
Polaroid,,de szerettem:)
14. Enissa (válaszként erre: 12. - Globus)
dec. 5. 14:30
Volt és meg is van még a (nem jut eszembe a neve, ami azonnal előhívja a fotót) átszaladtam, ahol utoljára volt, nem láttam. Lehet a fiamnak adtam. Volt kameránk is, igaz még nem kazettás. Egyszerűen utáltam magamról fényképeket csináltatni.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook