Anyukák!Hogyan adtátok le a pocakot szülést követően? (beszélgetés)
naná, hogy jól jön :)
én is császárral szültem
Nekem így 3 lett,de még mindig te vezetsz:-)Majd belehúzunk:-)))
Reméljük jön vmi hasznos tipp,tanács,ötlet:-)
Mázlista :)
Azt mondják, egy év körülre rendeződik vissza magától a has, amin tornával lehet javítani, gyorsítani.
Ha egy év után még nem a régi, az már valószinűleg sosem lesz az.
Legalábbis a dokim, a védőnőm ezt állítják és valahol egy babás-mamás oldalon is ezt olvastam..
Úgyhogy lassan félidőben vagyok és nem akarom megvárni az egy évet és a pánikot.
hát nyilván nem rossz szándékkal teszik, sőt, lehet még gratulálni is akarnak a jövevényhez.
lehet, de a jövevény már megérkezett.
ne bánkódj, inkább dolgozzunk azon, hogy pár hónap múlva felemelt fejjel nézhessünk a szemükbe, hogy megcsináltuk!!
jó lenne, ha tavasszal egy olyan topikban találkoznánk, ami arról szól: Anyukák, akik leadták a pocakot szülés után
:)
ja..
ismerős szitu, mikor megkérdezik, hogy:
- és mikor jön a baba?
hmm :), mosolygok, már 5 hónapos..
Az kb reális is.Én sem akarom rohamosan.....de azért már mire lekerül a tavaszi kabát is nem akarok ekkora bendővel cammogni,lábamra,fenekemre jók a nadrágjaim,de esélyem sincs begombolni.Aki rég látott megkérdezte :megint terhes vagy?
Ez nem egyszeri eset.
hát kitartás, akarat.
én most ezekbe kapaszkodom.
iszonyú jó lenne, ha holnap újra vékony lennék, de mégis inkább a nyár eleji szülinapomat jelöltem ki végső célul. időben 4,5 hónap, súlyban kb 10 kiló..
Ugye?Én is legalább olyan vagyok mint aki 5-6 hónapos.Katasztrófa!Nem veled van a baj,dehogyis!
Sosem voltam kockás hasú,de mutatós volt,mostmeg....:(((((((
annyira jó, hogy ezt írod!!!
mindenki olyan csinos körülöttem,minden kismama hasa lapos, nekem meg, mintha valami maradt volna a pocakomban..
gesztenyebáb.. ez a legjobb szó rá tényleg :(
azt hittem velem van a baj..
Pont ma 17 hetes. A márleg szerint 5 kilót kellene leadnom. Engem a gyúrmázható hasom zavar, de igyekszem behúzott hassal közlekedni, hátha.
Ti mennyi idősek vagytok? Mivel próbálkoztál eddig? Én RR-t egyszer néztem 4 percig, irritál a hangja és értelmetlenül beszél. Utálom NA!
Én még nem fogyózok, féltem a tejecskét. De egy barátnőm igy fogyott centiket: mindig tűsarkóban vasalt behúzott hassal, mindennap 10km séta a babával, behúzott hassal.
Állitólag ez edzi a legintenzivebben a hasizmot.
Hajrá lányok! Pacalpörkölt is megcsinálta, nekünk is menni fog :))
További ajánlott fórumok:
- Állatnevek, növénynevek egymást követően, mindig az utolsó szó utolsó betűjével kezdődve.
- Ha Gyesen/Gyeden lévő kismama terhes lesz, és a Gyes vagy Gyed ideje alatt szül, milyen járulékokban részesül az utolsó szülést követően?
- Bolhátlanítást követően, a kutya rázza magát...
- Új szavak, kifejezések a II. világháborút követően
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Gyermeket születése után és a papírok beadását követően, nektek mennyi idő után küldték a gyest és az anyaságit?