Válassz színt a csillagjegyed szerint! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Válassz színt a csillagjegyed szerint!
Bak
A Bak jegy szülötteinek a KÉKESLILA szín lehet a legjobb választás. Hisz ez a szín a komolyságot, a tartózkodást és a hitet jelképzi. Misztikus szín, egyesíti a kék elmélyültségét és a vörös aktivitását. A személyazonosságot jelképezi, és egy misztikus kettősség jellemzi: a vágy és elképzelt dolgok megvalósulása felé tör. A mágikus eggyé olvadás és a spiritualitás vágya hajtja.
Oroszlán vagyok,nekem sárgát ír a cikk...Nem vagyok vele haragban,pl.társasjátékozásnál mindig a sárga bábut választom.Sárga ruhát nem szívesen viselek,mert jönnek rá a bogarak.:-)
A kedvenc színem a kék mindegy milyen árnyalatú,csak Kék legyen.
Itt találtok hasonló szín-pszichológiai & asztrológiai elemzést. A Pantone színskála árnyalataiból mindenki kikeresheti a születésnapjához tartozó színt + személyiség leírást. Meglepően találó!
A legelso szin, amire emlekszek, hogy a kedvencem volt az a LILA. Nagymamamnak volt egy horgolt vallkendoje(gyonyoru kezimunka),imadtam!
A mai napig is ezt a szint szeretem a legjobban!
Rák vagyok és sárgásnarancsot ír, de valahogy nem érzem annyira a magaménak. Bááár, a sárgával jártam úgy,hogy nem bírtam. Majd valaki meglepett egy sárga pólóval, felpróbáltam és nagyon jól éreztem magam benne. Azóta mindig van egy darabom ilyen színben.Inkkább a zöld és a barna a kedvenc ruhaszínem, míg a kéket a virágokban és az itteni képekben szeretem nagyon.
Akkormost mi lesz velem? :))))
kék-halak. Alapból ezt választom, ha színre kell gondolni. Illik is hozzám.
Bár valaki azt állítja(és van benne valami, de nemtudom olyan tudományosan elmagyarázni), hogy aki nagyon kedveli a kéket, használja is mindig ezt a színt az depressziógyanús.
Nyilván nem minden esetben igaz,de én elhiszem hogy ez lehet így.
én rák vagyok, nekem a "sárgásnarancs"-ot írja. ez azért furi, mert mondjuk nagyon szeretem a sárgát, meg a narancsot is, de ezeket a kevert színeket sokkal kevésbé.
és mondjuk nem ruhában (mert nekem nem igazán áll jól), de használati tárgyakban, vagy mondjuk falak színében igen.
További ajánlott fórumok:
- Egy tárgy és egy szerinted hozzá illő színt, és utána egy új tárgy...
- Babatervezés csillagjegy szerint
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- Rád mi illik a csillagjegyed szerint írt tulajdonságaidból és mi nem?
- Neked változik a csillagjegyed eszerint a felosztás szerint?
- Baba biztonsági úszógumi. Milyen szempontok szerint válasszak?