Pudingos kekszsüti - sütés nélkül, hidegen recept

2 vaníliás pudingpor
8 dl tej
6 evőkanál cukor
6 dl habtejszín
10 dkg kakaós keksz
10 dkg vaníliás keksz
8 evőkanál cappucinó
A Pudingos kekszsüti - sütés nélkül, hidegen elkészítési módja:
A pudinghoz hozzáadjuk a cukrot, felöntjük a tejjel és a megszokott módon megfőzzük. Kevesebb tejet használunk hozzá, így még vaníliásabb lesz az íze. Közben felverjük a habot. A pudingot kihűtjük és összekeverjük a habbal. A felét egy sütőformába öntjük. A csokoládés kekszet darabokra törjük és meglocsoljuk a cappucinóval, majd ráhalmozzuk a krémre. Így megpuhul és nagyon finom lesz. A maradék krémet is ráhalmozzuk. A vaníliás kekszet összetörjük és megszórjuk vele a süteményt, hűtőbe tesszük és hidegen tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2014. aug. 16. 20:54
A pudingos kekszsüti - sütés nélkül, hidegen elkészítési módja és hozzávalói.