Pszichodráma tapasztalatokat szeretnék kérni (beszélgetés)
Köszönöm...
belevágtam,már attól sírok,ha látom,a többiek mit csinálnak-mondanak
Mennyire ciki sírni?Papírzsepit adnak,általában nem telik el sírás nélkül csoport.
Sok függ attól, h kihez mész. Nekem csak jó tapasztalatom van. Tudni kell együttműködni a csoporttal, de ez általában senkinek nem szokott gondot okozni. Egy idő után összeszokik a csapat, és egyre jobb lesz minden alkalom.
Ha úgy érzed, ez az, ami segít, akkor mindenképp próbáld ki, nem veszítesz semmit, legfeljebb ha nem tetszik, akkor a második alkalomra nem mész el.
Rászántam magam,kipróbálom
Sokat olvastam tájékozódtam.Személyes tapasztalatokat várnék leginkább.Mennyire kell lazulni,beleélni magam,segítenek (terelgetnek)
Meg a hatása,jobb lett,máshogy látod a dolgokat.
Nekem önbizalomhiány,szorongás,és zárkózottság miatt kellene megpróbálni,mindezt a gyerekkorból maradtak.
További ajánlott fórumok:
- Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?
- Takarítói munka Garmisch-ban Németországban! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni
- Szeretnék kérni kipróbált és bevált túrós süteményrecepteket., saját tapasztalatokkal, tepsimérettel!
- Gépi testkezelésről szeretnék kérni saját tapasztalatokat-fogyás
- Ki nem nőtt bölcsességfog eltávolítás műtéthez szeretnék tapasztalatot, tanácsot kérni.